Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:17 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

EUROPAfest - Caffe Festival Seri de Jazz si Blues la Ibis Nord

ro

16 May, 2013 11:59 855 Marime text
In perioada 16-24 mai, in cadrul EUROPAfest,
hotelul Ibis Nord Bucuresti gazduieste 6 concerte din seria Caffe Festival
 
 16.05.2013
Hotelul Ibis Nord din Bucuresti gazduieste 6 concerte informale de jazz si blues, in cadrul sectiunii Caffe Festival a Festivalului International EUROPAfest, eveniment anual ajuns la editia cu numarul 20, organizat la Bucuresti de jmEvents.
 
Brandul Caffe Festival ocupa un loc aparte in cadrul festivalului si constituie un mix de evenimente gandit sa apropie muzicienii de public intr-un spatiu inedit al interactiunii si al improvizatiei. In spatii de concert neconventionale, nume actuale din muzica europeana si din noua generatie de jazz sustin concerte si jam sessions nu pe scena, ci in mijlocul publicului.
 
16 mai: Concert blues, jazz & pop
Yavor & The Sonic Punsch - Belgia, Bulgaria
Dario Pinelli & Binario Swing - Italia
18 mai: Concert jazz
Yavor & The Sonic Punsch - Belgia, Bulgaria
Quei Due - UK, Italia
Federico Nathan Quintet- Spania,
Uruguay, Italia
19 mai: New Jazz Generation
ANy Jazz - Spania, Germania
HB Quartet - Franta, Bosnia si Hertegovina
Anthes Bergler Quintet - Germania
20 mai: New Jazz Generation
3forEst Band - Romania
Time Unity 4tet - Elvetia, Franta
Less Than Four - Elvetia, Franta
21 mai - New Jazz Generation
Catanga Alex Padureanu - Romania
HI5 - Austria
Kelzoo - Germania
24  mai - Jam Sessions - Trupe din Europa si SUA.
Concertele gazduite de hotelul Ibis Nord au loc in spatiul convivial al Ibis Cafe, CaleaGrivitei nr. 143, incepand cu ora 20:00.
 
Biletele la concerte au pretul de 50 de lei si includmeniul Ibis Caffe Festival, disponibil exclusiv pe perioada celor 6 concerte. Meniul include crostini cu salata Waldorf si ghimbir, crostini cu branza si migdale, frigarui cu bocconcini, mini tarte cu somon fume, rulouri cu salam milano, mini choux cu avocado si o bautura la alegere (apa, suc, bere sau vin).
 
Partener de 10 ani al jmEvents, hotelul Ibis Bucuresti Nord este gazda tuturor muzicienilor care participa laEUROPAfest, serie de concerte si evenimente muzicale organizate de jmEvents: Opening Concert Europe’s Day, concerte de jazz, blues si pop, Bucharest International Jazz Competition, Jeunesses International Music Competition, Caffe Festival, Jam sessions, Workshopuri si Master-classes, Gala EUROPAfest.
 
DESPRE IBIS
Ibis operează în România 4 hoteluri de 3 stele, dintre care două în București, unul în Constanța și unul în Sibiu. Ibis este singura retea  hotelieră internațională de 3 stele prezentă în România. Împreună cu celelalte două hoteluri membre ale grupului Accor prezente în România (Novotel și Pullman) Ibis este pe locul 2 în topul celor mai mari retele hoteliere, cu un total de 1221 camere (din care 760 in cele 4 hoteluri Ibis).
 
În urma strategiei de dinamizare a brandurilor economy ale grupului Accor, primul operator hotelier din lume, cu peste 4400 de hoteluri în 92 de ţări, ibis evoluează. Printre principalele  noutăţi : un plan de modernizare a paturilor si o nouă configuraţie pentru spaţiile comune, ca ilustrare a nivelului ridicat al serviciilor, a confortului si grijii faţă de clienţi care caracterizeaza brand-ul. Ibis este primul lanţ hotelier care a obţinut certificarea ISO 9001 pentru profesionalism si  calitate, 84% din reţea fiind certificată. Mai mult de o treime din reţeaua ibis este de asemeni certificata ISO 14001, lucru de demonstrează concret implicarea mărcii în protejarea mediului. Înfiinţat în 1974, ibis este Lider European si al 4-lea lanţ de hoteluri economy din lume, cu peste 113.000 de camere si 933 de hoteluri în 53 de ţări.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii