Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:04 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Afterparty „Celelalte Cuvinte - 30 de ani" în Jukebox Venue

ro

05 Dec, 2011 18:31 744 Marime text

Fanii Celelalte Cuvinte vor avea ocazia de a sărbători 30 de ani de rock alături de trupa favorită, joi, 8 decembrie la Sala Palatului şi apoi să petreacă împreună cu trupa în Jukebox Venue. Afterparty-ul va avea loc imediat după terminarea concertului de la Sala Palatului, după orele 23.00.

Celelalte Cuvinte împlineşte în luna decembrie 30 de ani. Aniversarea este celebrată printr-un turneu naţional, care se va încheia cu un spectacol foarte special, pe 8 decembrie, la Sala Palatului.

Membrii trupei doresc astfel să mulţumească fanilor pentru susţinerea şi devotamentul pe care l-au arătat de-a lungul celor 30 de ani.

Foarte tineri, în 1981, au căutat „Celelalte Cuvinte" pentru a îşi exprima emoţiile şi gândurile. Au trecut 30 de ani de atunci, ani în care muzica lor a bucurat generaţii de fani, în care tablourile stilistice s-au succedat, în care fanii au rămas fideli muzicii promovate de Celelalte Cuvinte.

Iată de ce Călin Pop, Marcel Breazu, Leontin Iovan, Tiberiu Pop şi Ovidiu Roşu se vor întâlni cu admiratorii fideli după concertul aniversar, pentru a sărbători în cadrul unui afterparty pe măsura momentului.

Intrarea este liberă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii