Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 100 kg de peşte confiscate de către poliţiştii constănţeni

ro

08 May, 2015 11:52 1021 Marime text
Continuând activităţile de combatere a braconajului piscicol, la data de 07.05.2015, ora 07.50, poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Cogealac au depistat şi scos din trafic, o autospecială condusă de R.D., pe  D.J. 226, la ieşirea din localitatea Sinoe spre Istria.
          În urma controlului efectuat a fost identificată cantitatea de 105 kg peşte proaspăt, specia caras, pentru care, conducătorul autoutilitarei nu deţine documente de provenienţă.
    Cantitatea de peşte a fost ridicată  în vederea confiscării şi predată  unei unităţi de profil.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de braconaj piscicol.             
 
Posesori ai unor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea depistaţi de către poliţişti
La data de 07.05.2015, ora 09.30, poliţiştii Secţiei 3 Rurale Mangalia (PP 23 August) i-au depistat pe B. Ionel Viorel, de 26 ani, condamnat la 5 ani şi 2 luni închisoare pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, pe C. Ionel, de 27 ani condamnat la 3 ani şi 6 luni închisoare pentru constituirea unui grup organizat în vederea săvârşirii de infracţiuni şi pe S. George Alexandru, de 28 ani, condamnat la 1 an şi 7 luni închisoare pentru constituirea unui grup organizat în vederea săvârşirii de infracţiuni.
 
Bănuiţi de cmiterea unui furt din locuinţă, identificaţi de către poliţiştii Secţiei Rurale Cernavodă
 
Urmare a investigaţiilor efectuate în cazul reclamaţiei de furt dintr-o locuinţă situată pe raza localităţii Mircea Vodă, poliţiştii din localitate au identificat doi tineri din localitate, bănuiţi de comiterea faptei.
Oamenii legii au fost sesizaţi de către partea vătămată, la data de 06.05.2015, cu privire la faptul că, persoane necunoscute au sustras din imobilul pe care aceasta îl deţine, mai multe bunuri în valoare totală de 840 lei.
Cei doi tineri de 16, respectiv 28 de ani sunt cercetaţi în stare de libertate pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, prejudiciul fiind recuperat în proporţie de 60%.
 
Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere
La data de 07.05.2015, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Rurale Constanţa l-au depistat pe T. S., de 35 ani, care conducea un moped, pe strada Dimitrie Cantemir, din localitatea Valu lui Traian, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 
 
La aceeaşi dată, poliţiştii din Cumpăna l-au depistat pe S. V., de 52 ani, care conducea un autovehicul pe DN 39E, din direcţia Constanţa către Cumpăna, sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
În cauze au fost întocmite dosare penale.
 
COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii