Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ IPJ - Accident de muncă

ro

18 Dec, 2013 13:46 1086 Marime text
La data de 18.12.2013, lucrătorii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime au fost sesizaţi telefonic  prin Apel Unic de Urgenţă 112 despre faptul că în incinta unei societăţi ( Port Constanţa)  a avut loc un accident de muncă.
Echipa operativă constituită la nivelul Serviciului s-a deplasat de urgenţă  la fața locului, ocazie cu care  a constatat că doi electricieni, angajaţi ai societăţii, în timp ce îşi desfăşurau activitatea la un tablou electric al unui pod rulant amplasat în dana 65 a Portului Constanţa, platforma metalică pe care se aflau a cedat din cauze necunoscute, aceştia căzând de la o înălţime de 7 metri.
Au fost transportaţi cu o ambulanţă SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, rămânând internaţi pentru investigații medicale de specialitate.
           Cercetările sunt continuate de către reprezentanţi din cadrul I.T.M. Constanța şi  ai Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul de muncă, urmând a fi luate măsuri legale în consecinţă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii