Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:32 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ

ro

04 Mar, 2014 13:47 822 Marime text
Acţiuni ale poliţiştilor constănţeni
 
  În perioada 28.02-02.03.2014, în intervalele orare 17.00-19.00 şi 21.00-23.00, poliţiştii oraşului Ovidiu, în colaborare cu lucrători ai Poliţiei Locale au organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii si combaterii faptelor antisociale cu violenţă, precum şi a combaterii furturilor.
              Cu această ocazie, au fost efectuate 23 de controale, 15 persoane fiind legitimate şi aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 580 lei.
               
La data de 03.03.2014, între orele 10.00-12.00, poliţiştii Compartimentelor Investigaţii Criminale şi Proximitate din cadrul Secţiei 4, în cooperare cu jandarmii din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanţa au organizat şi executat o acţiune în zonele instituţiilor de învăţământ.
                            Cu această ocazie, au fost legitimate mai multe persoane, s-au purtat discuţii cu directorii instituţiilor de învăţământ, au fost identificaţi elevii problemă şi a fost aplicată o singură sancţiune contravenţională, în valoare de 100 lei.
  Totodată, au fost înmânate 18 materiale preventive cetăţenilor.
 
 Cercetat în stare de libertate de către poliţiştii Secţiei 3
 
Poliţiştii Secţia 3 cercetează în stare de libertate un bărbat, în vârstă de 41 ani, din judeţul Neamţ, întrucât a fost identificat de agenţii de pază, după ce a trecut de casele de marcat ale unui centru comercial, cu produse neachitate.
          Prejudiciul a fost recuperat integral şi predat reprezentanţilor societăţii.
 
Cercetaţi de poliţiştii din Ovidiu pentru tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal
 
Revenim asupra evenimentului din data 28.02.2014, cu privire la tâlhăria şi lipsirea de libertate în mod ilegal, fapte comise asupra angajaţilor unei pescării din oraşul Ovidiu, informându-vă că, cei patru bărbaţi bănuiţi de comiterea faptelor au fost prezentaţi Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă, sens în care instanţa a hotărât cercetarea în stare de libertate a trei dintre aceştia, iar împotriva ultimului, a fost dispusă măsura arestării la domiciliu pe o perioadă de 30 zile.
 
 Minori cercetaţi în stare de libertate de către poliţiştii Secţiei 7 Rurală Crucea
 
          La data de 01.03.2014, poliţiştii Postului de Poliţie Saraiu au fost sesizaţi cu privire la faptul că, persoane necunoscute au sustras din curtea unui localnic 3 saci cu porumb.
  În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii au identificat 2 minori bănuiţi de comiterea faptei, totodată prejudiciul fiind recuperat şi predat păgubitului.
  Cercetările continuă cu minorii în stare de libertate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii