Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:04 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

02 Mar, 2014 20:01 1071 Marime text
Identificat în scurt timp de la sesizare de către poliţiştii din Rasova
 
La data de 07.09.2013, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Rasova, au fost sesizaţi cu privire la faptul că, persoane necunoscute au sustras suma de 150 lei și două telefoane mobile, dintr-un autoturism.
Demarând operativ investigaţiile, oamenii legii au identificat un tânăr, în vârstă de 18 ani din localitate, bănuit de comiterea faptei, totodată recuperând şi o parte din prejudiciu(telefoanele mobile).
Cercetările sunt continuate cu tânărul în stare de libertate.
 
Identificat în scurt timp de la sesizare de către poliţiştii din Ovidiu
 
           Poliţiştii din oraş Ovidiu, au identificat şi depistat un tânăr de 17 ani, din localitate bănuit de comiterea infracţiunii de furt.
Acesta, în perioada 26 – 28.02.2014 a sustras 8 metri de cablu aerian, aparţinând unei reţele de telefonie fixă, fiind cercetat în stare de libertate.
 
Cercetaţi în stare de libertate de către poliţiştii Secţiei 3
 
Poliţiştii Secţiei 2 cercetează în stare de libertate doi tineri, de 16 respectiv 20 de ani, ambii din Constanţa, întrucât au fost identificaţi de agenţii de pază, după ce a trecut de casele de marcat ale unui centru comercial, cu produse neachitate, în valoare de 75 lei.
 
Prinşi în flagrant de către poliţiştii din Cernavodă
 
          Poliţiştii din Cernavodă cercetează în stare de libertate doi tineri de 14, respectiv 26 de ani, ambii din localitate, care în noaptea de 28.02/01.03.2014 au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să sustragă un motor (auto) din garajul unui localnic.
 
COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii