Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:44 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

13 Nov, 2013 14:28 817 Marime text
Minori suspectaţi de comiterea mai multor furturi, identificaţi de poliţiştii constănţeni
 
              În urma cercetărilor efectuate, la data de 12.11.2013, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale i-au identificat pe minorii C. C. Ş., de 16 ani, din Constanţa, şi R. I. C., de 17 ani, din Năvodari, stabilind în urma probatoriului administrat, că aceştia împreună cu B. G., de 17 ani, din Constanţa, arestat anterior în altă cauză, sunt suspecţi de comiterea unui furt din locuinţă, faptă comisă la data de 31.08.2013, respectiv de furtul autoturismului aceleiaşi părţi vătămate, faptă comisă la data de 01.09.2013.
Prejudiciul total cauzat în valoare de 31.500 lei, a fost recuperat în proporţie de 85 %.
            Cei în cauză au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa şi Judecătoriei Constanţa cu propunerea de arestare preventivă instanţa dispunând arestarea pentru o perioadă 19 zile a acestora.
 
          Tâlhari reţinuţi de poliţişti, la scurt timp de la comiterea faptei
 
  La data de 12.11.2013, ora 23.35, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale au fost sesizaţi de către M. M., din Medgidia, cu privire la faptul că, în ziua de 12.11.2013, în jurul orei 23.30, după ce a ieşit din incinta unui bar, de pe bulevardul Aurel Vlaicu, unde a consumat băuturi alcoolice, a fost acostat de 2 indivizi care l-au lovit şi i-au luat din buzunarul pantalonilor suma de 800 lei.
            Poliţiştii Secţiei 5, în verificărilor efectuate în zonă, au identificat ca suspecţi de comiterea faptei pe G. Petre, de 24 ani şi C. Alexandru Lucian, de 23 ani. Aceştia, au consumat băuturi alcoolice în acelaşi bar cu victima, iar când victima a părăsit incinta barului, au urmărit-o, iar după ce a traversat bulevardul au lovit-o deposedând-o de suma de 800 lei.
            Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul B.I.C., cu suspecţii în stare de reţinere, urmând ca în ziua de 13.11.2013 să fie prezentaţi Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă.
 
          Arestat pentru viol
            Bărbatul în vârstă de 34 de ani, suspect de comiterea, la data de 12.11.2013, a violului asupra unei femei în vârstă de 66 de ani, din localitatea Castelu a fost prezentat Judecătoriei Medgidia, instanţă ce a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.
 
          Cazuri sesizate poliţiştilor Secţiei 3
          La data de 13.11.2013, ora 07.00 poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, mai multor autoturisme parcate pe raza lor de competenţă le-au fost forţate sistemele de asigurare, fără a se sustrage niciun fel de bunuri din interiorul acestora.
          Din primele cercetări, oamenii legii au identificat 7 astfel de autoturisme şi pe proprietarii acestora, dintre care doar 4 au formulat plângeri până în prezent.
          Prejudiciul urmează a fi stabilit ulterior.
          Poliţiştii Secţiei 3 continuă cercetările în vederea identificarii autorilor şi tragerii la răspundere penală a acestora.
 
          Recomandăm cetăţenilor montarea unor sisteme de alarmă pe autovehicule şi totodată să nu lase nici un fel de bunuri de valoare la vedere.
 
   COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii