Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:31 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

10 Oct, 2013 11:23 686 Marime text
ACTIVITATEA JUDICIARĂ
La data de 09 octombrie a.c., poliţiştii din Medgidia au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că un bărbat, prin folosirea violenţei, a sustras o poşetă unei femei, de 52 ani, în timp ce aceasta se deplasa pe o stradă din Medgidia.
Echipele operative de poliţişti au plecat în urmărirea bărbatului, iar după semnalmentele declarate de partea vătămată, au reuşit depistarea suspectului la mai puţin de o oră de la sesizare.
Asupra suspectului, P. Marius, de 26 ani, din Medgidia, au fost găsite bunurile care aparţineau părţii vătămate.
De asemenea, în urma comparaţiilor dactiloscopice efectuate de poliţişti, între impresiunile papilare ale suspectului cu o urmă ridicată cu ocazia unei alte cercetării la locul faptei într-un alt caz de sustragere a unei poşete din Medgidia, s-a stabilit faptul că urma ridicată corespunde aceluiaşi suspect.
P. Marius a fost reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând ca la data de 10 octombrie a.c. să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.
 
Secţia 1 Poliţie cercetează în stare de reţinere pe Ş. Doru, de 25 ani, care, la data de 04.10.2013, a pătruns într-o societate comercială din Constanţa - bulevardul Mamaia, de unde a sustras un laptop şi două telefoane mobile. Bărbatul urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.
 
Secţia 2 Poliţie cercetează, în stare de libertate, pe Ş. E., de 16 ani, din Constanţa, care, la data de 09.10.2013, a sustras mai multe bunuri dintr-un magazin de pe raza secţiei.
 
 
ACTIVITATEA RUTIERĂ
          La data de 09.10.2013, ora 19.37, V. Tatiana a condus un autoturism pe str. Cişmelei din Constanţa, dinspre str. Căpitan D. Eugeniu către str. Dispensarului şi din cauza neatenţiei în conducere a intrat în coliziune faţă spate cu un alt autoturism condus de B. Gheorghe, care se afla staţionat. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui B. Gheorghe.
 
La data de 09.10.2013, ora 15.10, G. Elena a condus un autoturism pe str. Dezrobirii, dinspre str. Eliberării către str. Baba Novac şi ajungând la intersecţia cu str. Solidarităţii a efectuat viraj la dreapta pe str. Solidarităţii şi a accidentat pe B. Domnica, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure din partea dreaptă a conducătoarei auto.
În urma impactului B. Domnica s-a dezechilibrat şi a căzut peste minorul U. V., de 3 ani. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui B. Domnica şi a lui U. V.
 
              La data de 09.10.2013, ora 07.40, P. Aurel, a condus un autoturism, pe bl. Mamaia, dinspre Constanţa către Năvodari şi ajungând la intersecţia cu str. Tudor 13, a efectuat viraj la stânga fără să acorde prioritate şi a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism, condus regulamentar de S. Mihai. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui D. Florin, B. Edit şi a lui C. Marioara, toţi 3 pasageri în cel de-al doilea autoturism.
 
La data de 09.10.2013, ora 15.50, B. Sara a condus un autoturism pe bl. Aurel Vlaicu, dinspre bl. A. Lăpuşneanu către bl. Tomis şi ajungând la marcajului pietonal din dreptul Universităţii Ovidius a surprins şi accidentat uşor pe D. Gabriela, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal din partea dreaptă a conducătoarei auto.
 
          Biroul Rutier Constanţa cercetează în stare de libertate pe C. Iancu, care a condus un autoturism pe bd. I. C. Brătianu din Constanţa, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice (0.86 mg/l alcool pur în aerul expirat).
 
           
          ALTE ACTIVITĂŢI
          La data de 09 octombrie a.c., Poliţia municipiului Constanţa a prezentat instanţei pe M. D., de 16 ani, suspect în cazul tâlhăriei comise împotriva lui F. F., de 16 ani, instanţa emiţând pe numele învinuitului mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 19 zile. M. D. a fost depus în arestul I.P.J. Constanţa.
 
 
  COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii