Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:53 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

04 Oct, 2013 12:44 815 Marime text
La data de 02 octombrie a.c., poliţiştii din Medgidia şi Cernavodă au depistat pe R. Cristinel, A. Nicuşor-Alin, M. Ioan-Gabriel, care aveau emise de către Judecătoria Medgidia Mandate de Executare a Pedepsei cu Închisoarea, primul pentru comiterea infractiunii de furt calificat, având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 3 ani, cel de-al doilea privind executarea unei pedepse privative de libertate de 2 ani şi patru luni pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal, iar cel de-al treilea pentru executarea unei pedepse privative de libertate de 1 an şi şase luni pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.
Cei în cauză au fost depuşi în arestul I.P.J. Constanţa.
 
Poliţiştii Secţiei 3 cercetează în stare de libertate trei minori cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, toţi din Constanţa, care, la data de 02.10.2013, au sustras produse de îmbrăcăminte dintr-o societate comercială de pe raza secţiei.
 
Poliţiştii Postului de Poliţie Aliman cercetează în stare de libertate pe M. Dumitru, de 39 ani, din Dunăreni, care, la data de 02.10.2013, a sustras mai multe animale din localitatea Aliman.
 
COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii