Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:34 01 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ - 03 Mar, 2013

ro

03 Mar, 2013 15:04 576 Marime text
              În ultimele 24 de ore, poliţiştii constănţeni au organizat 5 acţiuni, fiind aplicate 24 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 12.050 lei.

  INFRACŢIUNI JUDICIARE

  La data de 01 martie a.c., ora 19.30, poliţiştii Secţiei 2, au fost sesizaţi despre faptul că un minor a fost deposedat prin ameninţare, de o geacă, de către persoane necunoscute.
            Demarând cercetările în zonă, oamenii legii au reuşit la scurt timp de la sesizare, identificarea şi depistarea a trei minori, suspecţi de comiterea faptei, recuperând totodată şi obiectul vestimentar sustras.
            Aceştia sunt cercetaţi în stare de libertate pentru săvîrşirea infracţiunii de talharie.

La data de 01 martie a.c., ora 20.30, poliţiştii din Agigea au depistat în flagrant un bărbat în vârstă de 31 ani, din comuna Cumpăna, în timp ce sustrăgea mai multe bunuri dintr-o locuinţă.
Asupra persoanei depistate au fost găsite două telefoane mobile care au fost sustrase din locuinţă şi mai multe bunuri de valoare.
            În cauză s-a intocmit dosar penal, cercetările fiind continuate de către poliţişti cu suspectul în stare de reţinere.

            Continuând cercetările în cazul tâlhăriei comise în noaptea de 27-28.02.2013, de către autori necunoscuţi asupra paznicului unei societăţi comerciale, cu sediul în extravilanul localităţii Seimenii Mici, poliţiştii Secţiei 6 Rurale Cernavodă au identificat 4 tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 20 de ani, toţi din Cernavodă, suspecţi de comiterea faptei.
             Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, pe timpul nopţii, paznicul a auzit nişte zgomote în curtea obiectivului, şi ieşind pentru a verifica, a fost imobilizat de două persoane necunoscute, legat de mâini şi de picioare cu cablu electric, după care aceştia au sustras din interior cabluri electrice din cupru de diferite dimensiuni, trei aparate de sudură, o bormaşină electrică, mai multe scule mecanice, iar de la utilajele parcate în interior, patru baterii şi 40 litri de motorină, valoarea totală a prejudiciului cauzat fiind de 15.000 lei.
Suspecţii au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie şi lipsire de libertate în mod ilegal, urmând să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

  La data de 01.01.2013, ora 11.00, ofiţeri din cadrul Biroului Urmariri, împreună poliţişti ai Secţiei 4 au depistat pe F. Romeo Georgian de 32 de ani, din Agigea, care poseda mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis la data de 27.02.2013 de către Judecătoria Constanţa, prin care a fost condamnat la 2 luni de închisoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe .

La data de 01 martie a.c., ofiţerii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul poliţiei Municipiului Constanţa au identificat un bărbat de 33 ani din Hîrşova, suspect de tâlhărirea unei femei în vârstă de 44 ani, din Constanţa.
Astfel, la data de 11 decembrie 2012, ora 19.00, victima se deplasa pe aleea din spatele blocului T10, situat pe bulevardul Tomis, moment în care a fost acostată de o persoană necunoscută, care a lovit-o cu pumnul în zona feţei şi i-a smuls de pe umăr, o poşetă ce conţinea suma de 600 lei şi acte personale.
Suspectul a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, aceasta dispunând măsura de a nu părăsi localitatea pe o perioadă de 30 zile.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii