Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ACŢIUNE A POLIŢIŞTILOR RUTIERI

ro

06 Mar, 2014 17:17 773 Marime text
Menţinerea unui trafic rutier bazat pe respectarea siguranţei participanţilor la trafic reprezintă o prioritate a Serviciului Rutier Constanţa.
  Astfel, la data de 05 martie a.c., peste 60 de poliţişti rutieri au acţionat pe raza Municipiului Constanţa, în scopul prevenirii accidentelor rutiere.
          Activităţile desfăşurate au avut rolul de a creşte gradul de conştientizare al pericolelor generate de nefolosirea centurii de siguranţă şi/sau altor dispozitive de retenţie omologate, de către conducătorii auto şi pasagerii din autovehicule.
          În cadrul acţiunii au fost aplicate 821 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 646 pentru nefolosirea centurii de siguranţă, 82 pentru folosirea telefonului mobil fără dispozitiv tip „mâini libere” şi 86 alte abateri.
  De asemenea, poliţiştii rutieri au reţinut 7 permise de conducere, au retras 11 certificate de înmatriculare şi au constatat o infracţiune la regimul rutier.
Obiectivele poliţiştilor rutieri, de asigurare a unui trafic rutier sigur în judeţul Constanţa, de reducere a accidentelor grave de circulaţie şi de descurajate a conduitei antisociale în trafic au fost atinse, astfel de acţiuni urmând a fi intensificate în perioada imediat următoare.
 
COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii