Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:23 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Revista Ideal Mariaj organizeaza cea de-a a doua editie Expo Ideal Mariaj Constanta

ro

24 Feb, 2010 21:24 2435 Marime text

Expo Ideal Mariaj Constanta
 Pas cu pas spre nunta ta!

26, 27, 28 februarie 2010
Complexul Expozitional Constanta
Organizator: Revista Ideal Mariaj

Revista  Ideal Mariaj organizeaza in perioada 26-28 februarie 2010 cea de-a a doua editie Expo Ideal Mariaj Constanta. Evenimentul se va desfasura pe perioada a 3 zile in Complexul Expozitional Constanta.

In stilul consacrat de Expo Ideal Mariaj Bucuresti – Cel mai mare eveniment de profil de pe piata romaneasca – si dupa succesul evenimentului din ianuarie 2010, organizatorii au pregatit si pentru aceasta a doua editie de la Constanta un program special conceput pentru a crea o atmosfera specifica nuntii.

Programul artistic va include concerte ale vedetei Elena Gheorghe sau ale unor formatii celebre precum Red Blonde, prezentari de moda cu vedete TV NEPTUN si multe alte surprize.
 
Vizitatorii vor putea castiga in cadrul tombolei: o rochie de mireasa purtata de Simona Patruleasa in prezentarea de moda de la Expo Ideal Mariaj Bucuresti 2010, rochie semnata de Calin Events, lucrata manual din 300 de trandafiri si peste 50 de metri de organza; o rochie de seara Marithe purtata de Mihaela Radulescu in pictorialul exclusiv pentru revista Ideal Mariaj, rochie din matase lucrata manual cu aplicatii de dantela si broderie; un colier de mireasa Emmerling oferit de Marithe, purtat de Anna Lesko in pictorialul exclusiv pentru revista Ideal Mariaj, colier lucrat manual din argint si cristale Swarovski.

Mai multe informatii pe pagina special dedicata evenimentului: http://www.idealmariaj.ro/expo.html
 
Roxana RADU    
Redactor sef IDEAL MARIAJ
Str.  Frederic Chopin 2B, Sector 2, Bucuresti       

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii