Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul Sorin Grindeanu a prezentat președintelui Consiliului European prioritățile Guvernului României

ro

17 Feb, 2017 15:33 1262 Marime text
Prim-ministrul României Sorin Grindeanu a avut astăzi, la Bruxelles, o întrevedere cu Președintele Consiliului European, Donald Tusk.
Au fost abordate principelele teme de actualitate de pe agenda europeană, alături de prioritățile noului guvern de la București.

Premierul României a prezentat prioritățile Guvernului, cu accent pe măsurile economice de stimultare a creșterii economice și ocupării, extrem de  importante în actualul context european și de interes direct pentru cetățeni.

De asemenea, șeful Executivului a reafirmat angajamentul Guvernului de a continua lupta împotriva corupției, sens în care și-a exprimat disponibilitatea de a lucra cu instituțiile europene.

În ceea ce privește temele europene, implicarea și consolidarea rolului României în UE sunt priorități pentru Guvernul de la București. Unitatea UE și sprijinul pentru aprofundarea integrării europene sunt esențiale, dacă ne uitam la provocările actuale, interne și externe, cu care se confruntă UE.  Orice initiative care ar duce spre divizare trebuie combătute cu fermitate, a subliniat premierul Sorin Grindeanu.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii