Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:27 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

USL sugrumă Justiţia

ro

03 Oct, 2013 13:01 1005 Marime text
Schimbarea discreționară a procurorului DNA Lucian Papici reprezintă o nouă imixtiune politică a USL in sfera justiției. Cazierul antidemocratic al guvernului Ponta devine tot mai încărcat. Se vede că PSD gândeşte şi în 2013 ca PCR în 1983. Cu doua zile în urmă, senatorii USL votau împotriva urmăririi penale a ministrului Vosganian. Uniunea Europeană va lua act de aceste atentate grave la independenţa justiției şi va pune o noua bilă neagră în raportul de ţară MCV din luna decembrie.
Partidul Mișcarea Populară condamnă fără drept de apel asemenea practici primitive şi denunţă, alături de toţi românii cinstiţi, maniera grosolană în care USL încearcă să sugrume, în văzul tuturor, libera funcţionare a justiţiei.
Apreciem reacţia conducerii DNA, care a spus clar că destituirea procurorului Lucian Papici nu are nici un temei. Cerem opiniei publice şi societăţii civile să reacţioneze cu toată fermitatea pentru a opri derapajele permanente ale majorităţii puciste. Nu mai putem accepta aplicarea selectivă a legii. Ponta, ajunge ! E momentul să ne laşi !

Preşedinte PMP,     Vicepreşedinte,     Vicepreşedinte,    Vicepreşedinte,   Secretar General,
  Eugen Tomac,     Teodor Baconschi, Adrian Papahagi,  Dragoş Ciuparu,  Cristian Petrescu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii