Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Educația nonformală – un sprijin pentru copiii noștri!

ro

09 Oct, 2013 18:10 1143 Marime text
Fundația ”Brătianu” alături de Rotaract Pontus Euxinus desfăşoară vineri, 11 octombrie 2013, începând cu orele 09:00, în incinta Muzeului de Marină Constanța, proiectul educaţional „Învăţ! Vreau să aplic! Sunt Nonformal!”, împreună cu CSEI „Albatros” şi CSEI „Maria Montessori”.
Manifestarea are drept scop sprijinirea activităților de educație nonformală ce oferă oportunități pentru valorificarea experiențelor de viață printr-un cadru mai flexibil și mai deschis, cât și prin diversificarea mediilor de învățare cotidiene. Dorim să oferim, astfel, un sprijin tuturor copiilor în dobândirea competenţelor şi abilităţilor necesare dezvoltării personale pentru o integrare socială optimă.
La eveniment vor participa copiii şi profesorii de la Şcoala Gimnazială Nr.39 „Nicolae Tonitza”, Colegiul Naţional “Mihai Eminescu”, reprezentanți din partea ISJ Constanţa, Asociaţiei Terapia Suportivă Hipoterapia (TSH) Constanţa și Rotaract Constanţa. Copiii vor participa la  atelierele educaţionale ale proiectului: Atelier de artă ”Pictură la malul mării”, Atelier de artă  „Confecţionare de marinari”, Activităţi sportive „Jocuri marinăreşti” şi „Incursiune pe mare - Discuţii libere despre marinari şi Marea Neagră, Vizita Muzeului de Marină”.
Evenimentul va fi marcat și de prezența scrimerul Cosmin Kortyan care se va implica în activităţile sportive dedicate copiilor și va transmite astfel un mesaj de susținere a demersului nostru.
Menționăm faptul că este a doua ediție în care Fundația Brătianu se implică și oferă întregul sprijin pentru demararea activităților dedicate atât dascălilor, cât și elevilor participanți.
09.10.2013                                 Fundația Brătianu Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii