Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monsson Energy Trading SRL Constanta organizeaza evenimetul „Ziua Portilor Deschise”

ro

24 Jun, 2014 11:32 1983 Marime text
Constanta, Localitatea Targusor, 25 - 27  Iunie 2014.
 
Monsson Energy Trading SRL Constanta organizeaza evenimetul  „Ziua Portilor Deschise”, in zilele de 25 si 27.06.2014, intre orele 10:00 si 16:00, in localitatea Targusor.
 
In cadrul evenimentului, clientii companiei, castigatori in cadrul tombolei organizate in data de 17.06.2014, vor avea ocazia inedita sa viziteze o turbina eoliana, situata in unul din parcurile eoliene dezvoltate si construite de Monsson Group.
 
Fiecare participant va fi insotit si indrumat de specialisti ai grupului Monsson, astfel incat evenimentul sa se desfasoare in cele mai bune si sigure conditii; de asemenea, echipa Monsson se va asigura ca participantii vor primi informatii interesante si inedite in legatura cu functionarea unui parc eolian si in legatura cu energia electrica produsa din surse regenerabile de energie.
 
Pentru ca Monsson Energy Trading doreste sa fie cat mai aproape de clienti sai, echipa va pune la dispozitia participantilor un pavilion, unde vor fi amenajate spatii pentru discutii si relaxare.
 
Monsson Energy Trading este o companie tanara ce activeaza in domeniul comercializarii si furnizarii  de energie, si  este parte a Monsson Group - un grup de companii cunoscut pe piata locala ca fiind cel mai mare dezvoltator de proiecte de energie regenerabila din tara.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii