Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monica Iagar te invata cum sa te antrenezi in cadrul conferintei “Traieste sanatos cu Simona”!

ro

06 Mar, 2015 11:01 960 Marime text
Monica Iagar a dat curs invitatiei Simonei Dragomir (fosta Balanescu) de a i se alatura la conferinta “Traieste sanatos cu Simona”, ce va avea loc in data de 12 martie 2015, incepand cu ora 18:30. Cunoscuta drept un promotor al stilului de viata sanatos, Simona va impartasi participantilor sfaturi despre felul in care putem sa ne ingrijim atat fizic, cat si psihic, pentru a face fata tuturor provocarilor pe care viata ni le ofera.
 
“Am raspuns afirmativ invitatiei Simonei Dragomir (fosta Balanescu) de a participa la conferinta din dorinta de a invinge monotonia cotidiana si de a invata oamenii ca pot avea un corp tonifiat intr-un timp relativ scurt. Iar dupa atatia ani in care ne-a invatat sa traim sanatos, cred ca Simona este cea mai potrivita persoana pentru a ne povesti despre sanatate si frumusete,” a declarat binecunoscuta atleta.
 
Traim in secolul vitezei, iar fiecare secunda este pretioasa. De cele mai multe ori sanatatea fizica, dar si psihica, ajunge sa fie ultima grija din programul nostru zilnic. Asa ca, renumita atleta Monica Iagar a gasit o varianta eficienta pentru oamenii ocupati: aparatul X-Body, care in doar 20 de minute antreneaza toate grupele de muschi, echivalentul a doua ore in sala de fitness, rezultand astfel o varianta benefica de a face sport chiar daca programul nu o permite.
 
„In cadrul conferintei le voi prezenta celor prezenti o modalitate inovatoare de intretinere si tonifiere cu un aparat EMS (Stimulare Electrica Musculara) folosit si in practica medicala pentru preventia unor afectiuni, reabilitarea post traumatism, ameliorarea durerilor de spate sau chiar corectarea posturii. Lucrez de cativa ani cu aparatul X-Body si cred ca este antrenamentul secolului XXI!” a mai povestit Monica Iagar.
 
 
Taxele de participare la conferinta sunt urmatoarele:
Categoria I: 30 ron (include gift bags in valoare de 100 ron)
Categoria II: 10 ron
 
Partenerii evenimentului: Radio Itsy Bitsy, Eva.ro, Kudika.ro, Garbo.ro, ReplicaVedetelor.ro, Kfetele.ro, BusinessWoman.ro, Silk Panoramic- Restaurant Italian, Sonimpex Topoloveni, producatorul Magiunului de prune Topoloveni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii