Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța se alătură unui eveniment global pentru a intra în Cartea Recordurilor!

ro

07 Mar, 2015 11:55 1069 Marime text
Herbalife își propune să stabilească un nou record mondial, conform standardelor GUINNESS WORLD RECORDS ®, pentru cel mai mare număr de participanți la o sesiune de antrenament fizic intens în decurs de 24 de ore - #WorldWorkout
 
Romania, 6 martie 2015 –– Herbalife, o companie internațională din domeniul nutriției, își unește eforturile cu Membrii săi independenți din întreaga lume, pentru o nouă încercare oficială GUINNESS WORLD RECORDS®, propunându-și să stabilească un nou record pentru cel mai mare număr de participanți implicați într-o sesiune de antrenament fizic intens – High Intensity Interval Training (HIIT) – în decurs de 24 de ore.
 
Sambătă, de la ora locală 9.00, se va desfășura World Record Workout - cei mai mulți oameni care fac mișcare simultan - un eveniment organizat de către Herbalife și Membrii independenți în 26 de orașe din România în paralel cu cele organizate la nivel internațional în 82 de țări.
 
Peste 100 de pasionati de sport s-au încris în Constanța pentru tentativa inedită de doborâre a unui record Guinness și de promovare a unui stil de viață sănătos și activ.
 
Pentru această tentativă de stabilire a unui nou record mondial, persoanele individuale și grupurile participante trebuie să se înregistreze pe www.worldrecordworkout.com, apoi să se filmeze și să se fotografieze pe durata participării.
 
“Alături de membrii independenți Herbalife, lucrăm îndeaproape cu oamenii din comunitate ajutandu-i să adopte un stil de viață sănătos. Evenimentul de astăzi reprezintă o excelentă ocazie de a duce mai departe mesajul nostru: sportul și alimentația sunt cei mai buni aliați ai sănătății” a comentat Romeo Cazanescu, General Manager Herbalife Romania.
 
Sesiunea de antrenament, special concepută și condusă la nivel internațional de Samantha Clayton, Director de Fitness în cadrul Herbalife și fost atlet olimpic, poate fi preluată sau descărcată de pe site-ul de web al evenimentului, www.worldrecordworkout.com, unde se pot înregistra toți cei care mai doresc să participe la acest eveniment, pentru a încerca să stabilească noul record mondial.
 
În plus, evenimentul va prilejui o strângere de fonduri la nivel mondial, în beneficiul Fundației Herbalife Family și al programului său Casa Herbalife, care susține și finanțează peste 100 de programe de sănătate și nutriție din întreaga lume. Programele le sunt dedicate copiilor din familii cu venituri mici sau care trăiesc în condiții de risc, în zone defavorizate din toată lumea. În Romania, se estimează că în urma antrenamentelor se vor strânge peste 20,000 de lei, fondurile fiind direcționate către Casa Cireșarii II din București, sectorul 5.
 
Participanții pot trimite mesaje pe mediile de socializare, despre această zi, folosind hashtag-ul #WorldWorkout. Pentru mai multe informații, accesați WorldRecordWorkout.com.
 
Despre Herbalife®
Herbalife® oferă o gamă variată de produse pentru controlul greutăţii obţinute în urma unor cercetări ştiinţifice, suplimente nutriţionale menite să sprijine un stil de viaţă activ şi sănătos, precum si produse pentru îngrijirea personală. Portofoliul Herbalife® include shake-uri proteice, batoane înlocuitoare de masă şi gustări proteice; suplimente nutritive pentru fitness şi energie; produse pentru îngrijire personală şi produse pentru îngrijirea tenului.
Herbalife Ltd (abreviere: HLF) este o companie internaţională din domeniul nutriţiei care comercializează produse pentru controlul greutăţii, suplimente nutritive şi produse de îngrijire personală printr-un sistem de vânzări directe. Produsele Herbalife® sunt vândute în peste 90 de ţări prin intermediul unei reţele de peste 2.5 milioane de membrii independenţi. Compania susţine Herbalife Family Foundation şi Programul Casa Herbalife în scopul îmbunătăţirii nutriţiei copiiilor din întreaga lume. Pentru mai multe informaţii legate de compania Herbalife®, puteţi accesa website-urile www.herbalife.com, www.herbalife.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii