Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:28 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COMA si E.M.I.L. ‘’breaking bad since 2000 - tour’’

ro

26 Nov, 2013 14:41 1656 Marime text
Doua dintre cele mai iubite trupe romanesti de rock alternativ, COMA si E.M.I.L. si-au unit fortele pentru cea mai mare petrecere ambulanta de final de an!
Turneul national incepe in Cluj, pentru a continua cu Bucuresti, Constanta, Chisinau si Iasi!
In acest fel, COMA si E.M.I.L. puncteaza 13 ani de evolutie permanenta, de la concertele din  2000, fara backline pe scena, pana la cantari open air (impreuna cu legende ale muzicii precum Deftones sau NOFX), de la concertele platite cu doar doua beri per persoana, pana  la “pradarea” frigiderelor de protocol de la cele mai mari festivaluri din tara.
In toti acesti ani, COMA si E.M.I.L. au demonstrat ca se poate face muzica si independent de obiceiurile industriei muzicale autohtone. Permanent impotriva curentului, COMA si E.M.I.L. au facut DIY albume, videoclipuri, DVD-uri, turnee si cel mai important, au realizat o legatura stransa cu comunitatea underground din toata tara: 
Am pornit impreuna la drum in anul 2000 si ne bucuram ca 13 ani mai tarziu avem ocazia sa facem acest turneu COMA si E.M.I.L. Suntem pregatiti sa ciocnim beri cu toti prietenii nostri din tara in aceasta formula”, spun baietii.
Ambele trupe pun punct cu stil anului 2013 si se pregatesc cu albume noi in 2014.
Pe 29 noiembrie, baietii ajung la Constanta, la Goblin!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii