Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:48 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii DNA - Serviciul Teritorial Constanţa au început urmărirea penală faţă de următoarele persoane PRODAN VASILE MARCEL, administrator al SC MAAN MUSIC STUDIO SRL şi persoana juridică SC MAAN MUSIC STUDIO SRL, în sarcina cărora s-a

ro

25 Jun, 2013 14:14 1300 Marime text
25 iunie 2013
Nr. 603/VIII/3
COMUNICAT


Ca urmare a solicitărilor reprezentanţilor mass media, Biroul de informare şi relaţii publice este abilitat este abilitat să comunice următoarele:

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Constanţa au început urmărirea penală faţă de următoarele persoane:

PRODAN VASILE MARCEL, administrator al SC MAAN MUSIC STUDIO SRL şi persoana juridică SC MAAN MUSIC STUDIO SRL, în sarcina cărora s-a reţinut infracţiunea de şantaj.


Din Rezoluţia de începere a urmăririi penale întocmită de procurori a rezultat următoarea stare de fapt:


La data de 15 iunie 2013, învinuitul Prodan Vasile Marcel a exercitat violenţe asupra persoanei vătămate cu scopul de a o determina să renunţe la o sumă de peste 40.000 euro pe care partea vătămată o pretindea de la învinuit. Această sumă ar fi trebuit să fie achitată părţii vătămate în baza unui contract comercial încheiat cu SC MAAN MUSIC STUDIO SRL.


Învinuitului i s-au adus la cunoştinţă acuzaţiile, în conformitate cu prevederile art. 6 alin. 3 Cod de procedură penală.


Faţă de învinuitul Prodan Vasile Marcel, procurorii au luat măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pe un termen de 30 de zile.


Facem precizarea că începerea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie


BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii