Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rompetrol Downstream comercializează roviniete în stațiile proprii

ro

06 Nov, 2013 14:41 1286 Marime text
Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, a inclus vânzarea de roviniete în serviciile oferite în toate stațiile proprii, începând cu data de 1 noiembrie 2013.
 
Tariful de utilizare a reţelei de drumuri poate fi achitat în cele 130 de benzinării Rompetrol situate în toată țara, inclusiv în cele 4 puncte de distribuție Litro aflate la km 88 și km 139 pe autostrada București – Constanța, pe ambele sensuri de mers.
 
Pentru localizarea rapidă a stațiilor din rețeaua de distribuție, Rompetrol a dezvoltat pe site-ul propriu www.rompetrol.ro o facilitate care permite planificarea celei mai bune rute de mers, precum și identificarea celor mai apropiate stații care fac parte din lanțul de distribuție: Rompetrol, Partener Rompetrol și Expres, însoțite de descrierea produselor și serviciilor oferite de fiecare.
 
Compania a dezvoltat și o aplicație compatibilă cu sistemele Android și IOS, care permite o navigare usoară pe site-ul companiei și identificarea rapidă a informațiilor căutate, promoții, servicii/produse noi, informații generale despre companie.
 
În septembrie, compania a lansat noul concept al staţiilor de distribuţie, în urma finalizării lucrărilor de modernizare a benzinăriei situate în localitatea Otopeni.
 
Cu un design premium, această stație definește noul standard de calitate a rețelei Rompetrol și asigură un cadru modern pentru produsele realizate la Petromidia, cea mai mare și modernă rafinarie locala și din Europa de Sud-Est.
 
În afară de produsele si serviciile deja existente în reteaua Rompetrol (gama Efix, serviciul de plată la pompă Fill&Go, restaurantul Hei), noile staţii sunt caracterizate prin schimbarea elementelor de identitate vizuală (logo) a Grupului Rompetrol, printr-un ambient distinct, care include o arhitectura moderna si o reorganizare a spatiului interior si prin calitatea materialelor si a finisajelor alese.
 
Activităţile de retail ale Grupului Rompetrol sunt desfăşurate în peste 1.100 puncte de distribuţie carburanţi deţinute şi operate în ţări precum România, Georgia, Bulgaria, Moldova, Ucraina, Franţa şi Spania.
 
În România, compania operează peste 750 puncte de distribuţie carburanţi, adică statii proprii, Partener Rompetrol, staţii mobile Expres şi rezervoarele Fill&Go Fixed Unit de 9 si 20 mc. În plus, Grupul Rompetrol are 230 de staţii de distribuţie GPL auto, 9.000 de puncte de distribuţie butelii şi 3 staţii de îmbuteliere GPL la Constanţa, Arad şi Bacău, cu o capacitate totală de îmbuteliere de 60.000 de tone de GPL pe an.
 
Departamentul de Comunicare şi Relaţii Publice
Grupul Rompetrol
Contact: 021 3077435
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii