Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Panasonic extinde gama de telefoane digitale fără fir cu două modele inteligente şi elegante

ro

01 Aug, 2013 18:52 1686 Marime text
Designul sofisticat întâlneşte funcţionalitatea avasantă
 
Bucureşti, 1 august 2013: – Panasonic a anunţat astăzi noua gamă de telefoane premium fără fir, Digital Cordless Phones (DECT): modelele Panasonic KX-PRS120 şi KX-PRW120.
 
Proiectate pentru consumatorul European, KX-PRS120 şi KX-PRW120 prezintă un design sofisticat şi modern, oferind utilizatorilor o experienţă mult mai confortabilă şi avansată tehnologic, acasă sau la birou.
 
Modelul vârf de gamă, KX-PRW120, combină designul sofisticat cu funcţionalitatea avansată Smartphone Connect pentru utilizatorii de tablete sau smartphone-uri, având caracteristici multiple şi unice.
 
Modelul KX-PRS120 vine cu un design compact şi subţire, cu o formă simplă şi elegantă şi o funcţionalitate bogată ce asigură performanţe excelente.
 
Adiţional, gama cuprinde şi modelele KX-PRW110 şi KX-PRS110 ce oferă aceleaşi caracteristici şi design precum KX-PRW120 şi KX-PRS120, dar nu includ un robot (în funcţie de ţară).
 
Ambele modele Panasonic DECT au fost proiectate având nevoile consumatorilor ca prioritate. Receptoarele dispun de o forma frumoasă ce se armonizează cu interiorul caselor sau al birourilor. Design-ul ce permite o navigare uşoara, oferă cea mai simplă şi intuitivă experienţă. Interfaţa grafică frumoasă, dispusă pe un ecran color LCD 2.2” (QVGA) TFT asigură faptul că numerele şi textul sunt uşor de citit, în timp ce butoanele supradimensionate asigură o operare uşoară.
 
KX-PRW120 este soluţia perfectă atât pentru oamenii de afaceri cât şi pentru familii, oferind un receptor unic, dispus pe orizontală pentru a putea fi folosit mai uşor alături de un încărcător magnetic, asemeni unui cârlig, putând fi astfel plasat într-un loc sigur. Utilizatorii se pot bucura de un design premium datorită materialelor metalice folosite.
 
KX-PRW120 are un design simplu, subţire şi elegant ce se potriveşte oricărui interior modern. Suprafaţa fină a telefonului facilitează diferenţierea tactilă pentru fiecare buton al tastaturii. Chiar şi cu această formă subţire, telefonul poate fi manevrat foarte uşor şi poate fi folosit şi în conversaţiile hands-free.
 
Funcţionalitatea Smartphone Connect
 
KX-PRW120 beneficiază de introducerea unei opţiuni Wi-Fi ce extinde abilităţile de comunicare. Prin aplicaţia Smartphone Connect, smartphone-ul se transformă într-un receptor DECT. Utilizatorii pot înregistra până la patru dispozitive, smartphone-ul sau tableta drept receptor prin Wi-Fi şi pot conecta până la cinci receptoare DECT. În momentul primirii unui apel nu mai este nevoie să vă grabiţi la receptorul DECT pentru că puteţi prelua apelul cu smartphone-ul.
 
Receptorul KX-PRW120 poate fi folosit şi ca interfon în combinaţie cu smartphone-ul. Apelurile pot fi transferate uşor de pe linia fixă pe smartphone sau se pot seta conferinţe între receptor, smartphone şi alt dispozitiv. Este cea mai simplă şi convenabilă modalitate de conectare şi comunicare.
 
Acasă, dispozitivele înregistrate pot gestiona apeluri din reţeaua fixa prin WiFi putând să :
 Răspundă apelurilor din reţeaua fixă
 Efectueze un apel prin conexiunea fixă
 Utilizeze dispozitivul ca interfon
 Transfere un apel1
 Stabiliească o conferinţă2
 
Aplicaţia Smartphone Connect
 
Aplicaţia Panasonic Smartphone transformă prin WiFi tableta sau smatphone-ul într-un receptor pentru KX-PRW120. Puteţi efectua apeluri în mod convenabil prin intermeniul liniei fixe, reducând astfel costurile. De asemenea puteţi evita semnalul slab al telefonului mobil prin conexiunea la linia fixă prin WiFi. În plus, în momentul unui apel pe linia fixă pe KX-PRW120 numărul va fi afişat şi pe smartphone.
 
Conversaţii foarte clare, indiferent de condiţii
 
Cu o experienţă de peste 15 ani pe piaţa DECT şi o experienţă şi mai vastă pe piaţa audio, Panasonic se mândreşte cu know-how-ul în ceea ce priveşte calitatea superioară a sunetului. Noile telefoane oferă o calitate excepţională a sunetului chiar şi momentul în care aceastea sunt îndepărtate de unitatea de bază, datorită sistemului de corectare a erorilor ce permite astfel o conversaţie mai clară cu întreruperi mai puţine. Fie că utilizatorul se află în casă sau în subsol sau afară pe terasă, acesta se poate bucura de conversaţii clare.
 
 Acest lucru ar fi posibil datorită noii funcţii DECT de reducere a zgomotului ce permite reducerea zgomotului de fundal al persoanei cu care vorbiţi. Fie că vorbiţi cu cineva din familie în timp ce copiii fac gălăgie pe fundal sau cu o prietenă aflată la cumpărturi pe o stradă aglomerată, veţi putea avea conversaţii clare, cu zgomot de fundal minim.
 
Calitate excepţională a sunetului
 
Noile modele beneficiară de un sistem de sunet personalizat ce le permite ajustarea tonului vocii din telefon pentru o conversaţie mai confortabilă.
 
Caracteristici
În ciuda designului subţire şi elegant, KX-PRS120 şi KX-PRW120 includ caracteristici inovative ce permit o gestionare a apelurilor mai uşoară ca niciodată.
 
Principale caracteristici includ:
 
  Ecran LCD color 2.2 inch TFT (QVGA)
 Smartphone Connect (doar seria KX-PRW)
 Talking Caller ID (Text to Speech) pentru engleză şi germană (modelele din Germania şi Marea Britanie)
 Reducerea zgomotului
 Apeluri restricţionate pentru a niminiza apelurile nedorite
 One-Touch Eco mode - o singură atingere a butinului reduce semnalul până la 90%
 Advanced TAM – opţiune de răspuns cu notificare pe un alt dispozitiv
 Baby monitor
 Accesori pentru găsirea cheilor (Opţional)
 Alarmă
 Caller ID memory
 
 Pentru mai multe detalii accesaţi:
http://www.panasonic.ro/
http://www.panasonic.eu
 
Pagina de Facebook Panasonic România: http://www.facebook.com/PanasonicRomania
 
Despre Panasonic
 
Panasonic Corporation este unul dintre liderii mondiali în domeniul dezvoltării şi producţiei de electronice şi soluţii pentru consumatori în domeniul aplicaţiilor casnice, noncasnice, mobile şi personale. Încă de la fondare în 1918, compania s-a dezvoltat global şi operează peste 500 de companii la nivel mondial, înregistrând pentru anul încheiat la 31 martie 2012, 7.85 trilioane de yeni (72 miliade de €). Compania face eforturi pentru a crea o viaţă mai bună, într-o lume mai bună consumatorilor săi, fiind agajată în a urma noi valori inovative în toate diviziile. Pentru mai multe informaţii despre Panasonic vizitaţi pagina www.panasonic.net.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii