Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:56 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Petre, la ediţia a III-a a Festivalului de dans Maritimo

ro

19 Mar, 2014 19:50 1588 Marime text
Dansul, indiferent că îl vedeţi în filme sau în concursuri televizate, este o încântare, un regal în care mişcarea, combinată cu muzica şi costumele, oferă un spectacol minunat, întotdeauna privit cu zâmbetul pe buze.
Maritimo Shopping Center vă oferă posibilitatea, pentru al treilea an la rând, să vedeţi un astfel de spectacol total pe viu. În faţa ochilor dumneavoastră vor defila, sâmbătă, 22 martie, începând cu ora 17.00, la Intrarea 2 (culoarul către Auchan), câteva sute de dansatori. De toate vârstele, artiştii aparţin unora dintre cele mai cunoscute şcoli constănţene de dans. În cadrul acestui super-show, fiecare şcoală de dans îşi va prezenta stilurile, acoperind întreaga plajă de modalităţi de exprimare prin dinamica estetică a dansului. Cele 13 şcoli care pot fi urmărite în acest spectacol sunt: Club Dino, Dance to the Beat, Club Miraj, Ansamblul folcloric Dobrogea, Liceul cu program sportiv „Nicolae Rotaru” Constanţa, X`s Crew, Studio Balet Melinda şi Asociaţia culturală „Atitudinea”, Forever Dance, Diamonds Dance Club, Club „Black Sea”, Club „Amicii”, Pro Dance şi Joy to Dance.
Şi, pentru că un asemenea super-show are nevoie de un prezentator pe măsură, Maritimo îl are ca invitat pe cunoscutul campion la dans sportiv, Mihai Petre, care va arăta fanilor şi micilor dansatori câteva dintre mişcările care l-au făcut celebru! După ce, la vârsta de 14 ani, a ajuns campion naţional la dans sportiv, Mihai Petre şi partenera sa, Elwira Duda, sunt prima pereche din România clasată în primele 50 ale lumii în IDSF World Ranking List, 2004. De asemenea, sunt Campioni naţionali ai României la Dans Sportiv în anii 2002, 2003, 2004, atât la secţiunea Standard (Vals Lent, Tango, Vals Vienez, Slow Foxtrot, Quick Step), cât şi la sectiunea Latino-Americană (Samba, Cha-Cha, Rumba, Passo Doble, Jive); semifinalisti la Cupa Europeană de 10 Dansuri; semifinalişti la Campionatul Mondial de 10 Dansuri; finalişti la Cupa Europeană de Dansuri Latino-Americane şi la alte numeroase Openuri Internaţionale IDSF. Mihai Petre face deliciul publicului, de mai mulţi ani, la concursul “Românii au talent”, împreună cu Andra şi Andi Moisescu.
               Vă așteptăm cu drag!
 
Despre Maritimo
Maritimo Shopping Center este amplasat în Constanța pe bulevardul Aurel Vlaicu și este cel mai mare centru comercial din Dobrogea. Găzduiește peste 130 de chiriasi, o zonă de restaurant și cafenele, multiple facilităţi pentru petrecerea timpului liber, un cinematograf multiplex cu opt săli, un centru de fitness, squash şi billiard. O parcare generoasă cu peste 2.200 de locuri asigură accesul ușor și confortul vizitatorilor.
Despre IMMOFINANZ Group
IMMOFINANZ Group este una dintre cele mai importante companii de imobiliare listate din Europa și este inclusă în indicele ATX (Austrian Traded Index) al Bursei de Valori din Viena. De la înființarea sa, în 1990, IMMOFINANZ Group şi-a constituit un portofoliu de proprietăți de înaltă calitate. La ora actuală, acesta cuprinde peste 1.830 proprietăţi cu o valoare de piaţă de aproape 9,81 miliarde euro. Activitatea de bază a IMMOFINANZ Group constă în achiziția și managementul investițiilor în proprietăți, dezvoltarea de proiecte imobiliare și vânzarea acestora. IMMOFINANZ Group își concentrează activitatea pe segmentele de retail, birouri, logistică şi rezidenţial în opt pieţe regionale principale: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Rusia. Pentru mai multe informații accesați: www.immofinanz.com.
IMMOFINANZ Group în România
IMMOFINANZ Group este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, cu un portofoliu de 87 de proprietăți, format în cea mai mare parte din clădiri de birouri și spații comerciale, estimat la 1.029,3 millioane de euro. România se clasează pe locul al treilea în portofoliul Grupului, cu o cotă de 10,5%, după Austria, cu 40,3% și Rusia cu 10,7%. În iunie 2011, IMMOFINANZ Group a semnat achiziția Adama, un dezvoltator imobiliar de vârf din Europa de Sud-Est, cu operațiuni importante pe piața rezidențială din România. Tranzacția a consolidat operațiunile IMMOFINANZ Group în domeniul construcțiilor și al dezvoltărilor rezidențiale din regiune, în special în România.
Further information under: www.immofinanz.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii