Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:31 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Mi-e poftă să fac bine” Un proiect de strângere de fonduri în beneficiul Spitalului pentru Copii “Grigore Alexandrescu”

ro

19 Nov, 2013 11:56 1108 Marime text
Mi-e poftă să fac bine”: Un proiect de strângere de fonduri în beneficiul Spitalului pentru Copii “Grigore Alexandrescu”

București, 18 noiembrie - McDonald’s România continuă campania națională „Mi-e poftă să fac bine!”, inițiată în 2012, prin care susține îmbunătățirea serviciilor de diagnostic şi tratament din cadrul Spitalului pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti.

Astfel, în perioada 18-24 noiembrie, compania donează 1 Leu din valoarea fiecărui Big Mac și McChicken (sandviş sau meniu) pentru achiziționarea unui computer tomograf necesar spitalului.

Mi-e poftă să fac bine!” este campania demarată în 2012, pentru a susține achiziționarea unui computer tomograf necesar diagnosticării a peste 3.000 de pacienți ai Spitalului pentru Copii “Grigore Alexandrescu” din București.

Anul trecut, împreună cu fiecare dintre angajații noștri, alături de parteneri, persoane publice și consumatorii McDonald’s am reușit să strângem jumătate din suma necesară pentru a duce la bun sfârșit acest proiect. Ne bazăm și acum pe fiecare dintre prietenii noștri; acest demers este posibil numai cu ajutorul lor”, declară Daniel Boaje, Director General McDonald’s România.

Fundația Ronald McDonald este parte integrantă a spitalului “Grigore Alexandrescu”. Practic, e o componentă esențială în buna funcționare a spitalului nostru. Mai mult, întreaga imagistică specială, importantă, din spitalul nostru funcționează datorită ajutoarelor primite de la Fundație.” a declarat
Prof.Univ.Dr. Dan Mircea Enescu.

Fundația pentru copii Ronald McDonald este una dintre cele mai importante organizații non-guvernamentale din România care are ca scop îmbunătățirea vieții copiilor aflați în suferință și a familiilor acestora. Fundația este finanțată prin contribuțiile consumatorilor McDonald’s în cutiile Fundației și prin donații și sponsorizări ale companiei McDonald’s și partenerilor acesteia.

Evenimentul principal de strângere de fonduri este “McHappy Day” în cadrul căruia angajaţii companiei McDonald’s, personalităţile și consumatorii devin purtători ai mesajului campaniei și susțin proiectul principal al Fundaţiei.

Despre Fundația pentru Copii Ronald McDonald

Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald a fost înființată în 1998 și este principalul donator pentru cele două case Ronald McDonald din Timişoara şi din Bucureşti care găzduiesc familiile copiilor spitalizaţi pe durata tratamentelor medicale îndelungate. În total, peste 9.000 de familii au fost primite în aceste “Case departe de casă”. McHappy Day este cel mai mare eveniment anual caritabil pe care McDonald’s îl organizează în vederea strângerii de fonduri pentru Fundaţia pentru Copii Ronald McDonald.

Incepând cu anul 2013, Fundația este coordonată de un consiliu onorific, din care fac parte:

Prof. Univ. Dr. Dan Mircea Enescu, directorul Spitalului pentru Copii “Grigore Alexandrescu”
Prof. Univ. Dr. Margit Șerban, directorul secției de hemato-oncologie a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Louis Țurcanu”
Dr. Alin Popescu, medic primar de medicină sportivă
Dna. Amalia Năstase, proprietar Eventures
Dl. Daniel Boaje, director general al McDonald’s România

Despre McDonald’s România

McDonald’s este prima şi singura companie americană care a deschis un lanţ de restaurante în România. Compania deţine 67 de restaurante în 21 de oraşe – 32 de restaurante în Bucureşti şi 35 în restul ţării, primind zilnic peste 140.000 de clienţi. McDonald’s are peste 4.000 de angajaţi în România şi a fost în fiecare an unul dintre cei mai buni angajatori români.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii