Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marea bucătăreală cu Mr C și Victor Nemeș

ro

26 Sep, 2013 17:22 1270 Marime text
Spectacolul-eveniment de duminică, 29 septembrie, din Maritimo Shopping Center este unul despre mâncare, sănătate și nonconformism, derulat sub egida proiectului Mr C in Love with V Life, ca tribut adus hranei vii, fără zahăr sau grăsimi rele, care păstrează nealterate proprietățile ei nutritive! Invitatul acestei prime ediții nu putea fi decât unul foarte special, Victor Nemeș, vegetarian și familist convins, un om a cărui pasiune pentru pilotaj este la fel de mare cu cea a gătitului!

În termeni generali, Mr C in Love with V Life este un proiect bazat pe prezentări și cursuri de alimentație sănatoasă, fără foc și făra fum, fără zahăr sau grăsimi rele, pe activități sportive, conferințe și seminarii motivaționale.
Acest proiect propus de Ciprian Lepădatu are la bază un singur obiectiv, acela de a ajuta la creșterea calității vieții printr-o nutriție echilibrată, prin exerciții fizice personalizate, prin tratamente și masaje cu substanțe organice și prin grupurile de suport și informare organizate:

 “Nu sunt nici bucătar, nu mă erijez nici în nutriționist. Pur și simplu, mi se pare firesc să împărtășesc și celorlalți faptul că am găsit, și nu sunt singurul, un stil de a mă hrăni neinvaziv, sănătos și firesc, până la urmă.
În bucătăria tradițională pierdem timp prețios cu gătitul, coacem, fierbem, prăjim alimente până le “stoarcem” și ultima calitate nutritivă cu care sunt înzestrate. În bucătăria propusă de mine nimic nu se pierde, totul se câștigă, totul se transformă în mâncăruri care ne conferă un sistem imunitar mult îmbunătățit, mai multă energie și o scădere vizibilă a semnelor de îmbătrânire prematură! Îi învăț inclusiv pe copii să-și facă singuri dulciuri fără zahăr, le ofer celor care sunt suferinzi de obezitate și/ sau diabet alternative de preparate după care tânjesc sau le sunt interzise de doctori, așa cum este ciocolata fără zahăr sau îndulcitori sintetici sau sărmăluțele crude!

Îmi doresc un lucru simplu: acela de a împărtăși celorlalți din experiența mea culinară și de a le oferi celor care nu au timpul necesar pentru studiu, informații privind metode noi de bucătăreală. Mă încântă atunci când constat că măcar una din mesele celor pe care îi îndrum sunt formate din hrană vie! Asta înseamnă un tonus mai bun și un pas înainte către o sănătate mai puțin afectată de o hrănire deficitară în nutrienți și vitamine!”.
Și nu uita: consumul ridicat de fructe, legume, nuci și semințe te provoacă la bună-dispoziție!”
  Evenimentul va avea loc pe scena special amenajată în zona Info-desk începând cu ora 17.00!
 
Despre Maritimo
Maritimo Shopping Center este amplasat în Constanța pe bulevardul Aurel Vlaicu și este cel mai mare centru comercial din Dobrogea. Găzduiește peste 130 de chiriasi, o zonă de restaurant și cafenele, multiple facilităţi pentru petrecerea timpului liber, un cinematograf multiplex cu opt săli, un centru de fitness, squash şi billiard. O parcare generoasă cu peste 2.200 de locuri asigură accesul ușor și confortul vizitatorilor.

Despre IMMOFINANZ Group

IMMOFINANZ Group este una dintre cele mai importante companii de imobiliare listate din Europa și este inclusă în indicele ATX (Austrian Traded Index) al Bursei de Valori din Viena. De la înființarea sa, în 1990, IMMOFINANZ Group şi-a constituit un portofoliu de proprietăți de înaltă calitate. La ora actuală, acesta cuprinde peste 1.830 proprietăţi cu o valoare de piaţă de aproape 9,81 miliarde euro. Activitatea de bază a IMMOFINANZ Group constă în achiziția și managementul investițiilor în proprietăți, dezvoltarea de proiecte imobiliare și vânzarea acestora. IMMOFINANZ Group își concentrează activitatea pe segmentele de retail, birouri, logistică şi rezidenţial în opt pieţe regionale principale: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Rusia. Pentru mai multe informații accesați: www.immofinanz.com.

IMMOFINANZ Group în România

IMMOFINANZ Group este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, cu un portofoliu de 87 de proprietăți, format în cea mai mare parte din clădiri de birouri și spații comerciale, estimat la 1.029,3 millioane de euro. România se clasează pe locul al treilea în portofoliul Grupului, cu o cotă de 10,5%, după Austria, cu 40,3% și Rusia cu 10,7%. În iunie 2011, IMMOFINANZ Group a semnat achiziția Adama, un dezvoltator imobiliar de vârf din Europa de Sud-Est, cu operațiuni importante pe piața rezidențială din România. Tranzacția a consolidat operațiunile IMMOFINANZ Group în domeniul construcțiilor și al dezvoltărilor rezidențiale din regiune, în special în România.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii