Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grapefruit premiata pentru rebrandingul Afrodita - 05.03.2009

ro

05 Mar, 2009 18:27 958 Marime text

Grapefruit premiata pentru rebrandingul Afrodita

Bucuresti, 4 martie 2009—Grapefruit este agentia castigatoare a unui premiu la categoria "Notable" in cadrul editiei 2009 a ReBrand 100® Global Awards, pentru designul de ambalaj creat pentru Afrodita (Vinexport).

Afrodita a beneficiat de un nou design de ambalaj pentru trei sortimente (demisec, fragi, piersici). Acest proces reprezinta revitalizarea unei marci Vinexport de succes din anii ’90. Relansarea s-a facut intr-un moment propice atat pentru produsul in sine, in perioada sarbatorilor de iarna consumul de vinuri spumante fiind cel mai mare din an, cat si pentru strategia Vinexport, care isi improspateaza portofoliul cu branduri competitive.

Pe o piata a vinurilor spumante in care perioada de sarbatori de iarna este raspunzatoare de 60% din vanzarile anuale, Afrodita a atins in doua luni de la lansare o cota de piata (ca volum) de aproape 5%, un succes important, avand in vedere ca produsul anterior Afrodita nu a existat pe piata in ultimii ani.

Despre ReBrand 100®
Premiile ReBrand 100 atesta cele mai eficiente transformari de brand la nivel international: prin repozitionare, revitalizare si redesign al elementelor de brand existente pentru a atinge obiectivele strategice propuse. Organizat de ReBrand, singura sursa pentru studii de caz si programe despre procese eficiente de rebranding, ReBrand 100 este jurizat in fiecare an de o echipa de personalitati internationale marcante din varii domenii cu preocupari pentru branding si comunicare de brand.

Despre Grapefruit
Grapefruit este o agentie romaneasca de branding, cu birouri in Iasi si Bucuresti. Portofoliul Grapefruit include peste 100 de clienti din 13 tari, pe patru continente, printre care se numara Antibiotice, Pfizer, Dacia, Vodafone, Banca Transilvania, OTP Bank, British Council si Realitatea-Catavencu. Grapefruit este una dintre cele mai premiate agentii romanesti de branding, cu nominalizari si premii castigate la ReBrand 100 (SUA) 2007, Identity: Best of the Best 2007 (Rusia) si Pentawards 2007 si 2008 (Franta).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii