Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:06 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Electrolux si A.S.R. Principesa Margareta au gazduit la Palatul Elisabeta un cooking caritabil, cu sprijinul bloggerilor culinari

ro

13 Dec, 2013 14:23 1621 Marime text
In 12 decembrie, Electrolux si Casa Regala a Romaniei au organizat un cooking caritabil care s-a desfasurat la Palatul Elisabeta. Patru bloggeri culinari asistati de A.S.R Principesa Margareta au gatit bucate alese pentru zeci de batrani singuri, beneficiari ai Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei.
 
Intr-o atmosfera de sarbatoare, cei patru bloggeri culinari – Andreea Juganaru (Andreeachinesefood.blogspot.com), Daniela Burlacu Visternicu (prajituricisialtedulciuri.wordpress.com), Isabela Dobrin (isabelacuisine.com) si Elena Padurariu (culinare.tv), au gatit pe echipamentele Electrolux din bucataria regala briose cu banane si ciocolata, fursecuri cu ghimbir, paste cu pui si ciuperci si sarmale de post. Onorati sa se afle in compania Altetei Sale Regale, acestea si-au demonstrat priceperea in gastronomie si s-au bucurat din plin de aceasta experienta unica.
 
Preparatele gatite au ajuns, cu ajutorul voluntarilor din cadrul programului „Niciodata Singur”, la persoanele varstnice singure, greu deplasabile, pe care Fundatia Principesa Margareta a Romaniei le asista la domiciliu. De asemenea, o parte dintre dulciurile pregatite au fost oferite de Electrolux copiilor prezenti la evenimentul «Seri de poveste», unde Alteta Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei a citit povesti celor mici.
 
"Ne bucuram nespus ca, in preajma sarbatorilor, am reusit sa ne intalnim din nou in bucataria Casei Regale a Romaniei si sa gatim impreuna cu cei 4 bloggeri culinari si in prezenta A.S.R Principesa Margareta pentru o cauza nobila. Ii multumim A.S.R Principesa Margareta pentru sprijinul acordat in organizarea acestei actiuni caritabile”, declara Carmen Georgescu, Marketing Manager East Europe South Cluster Electrolux.
 
In iunie 2010, Electrolux a devenit partener al Casei Majestatii Sale Regelui, iar din mai 2011 a primit statutul oficial de Furnizor al Casei Regale a Romaniei si a dotat cu aparatura electrocasnica bucataria Palatului Elisabeta, precum si bucatariile Palatului Savarsin.
 
  ***
 
Electrolux este lider global pe piata electrocasnicelor de uz casnic si profesionale, cu vanzari anuale de peste 40 milioane de produse, catre clienti din peste 150 de tari. Compania se concentreaza pe dezvoltarea de produse inovatoare, gandite special pentru a intampina nevoile reale ale consumatorilor casnici si profesionali. Gamele Electrolux includ frigidere, masini de spalat vase, masini de spalat rufe, aragaze, sisteme de aer conditionat si electrocasnice mici, precum aspiratoare, comercializate sub marci renumite ca Electrolux, AEG, Eureka si Frigidaire.
 
In 2012, Electrolux a inregistrat vanzari de circa 110 miliarde de coroane suedeze, avand peste 59.000 de angajati. Pentru informatii suplimentare despre Grupul Electrolux, accesati www.electrolux.com/press si www.electrolux.com/news.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii