Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:59 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

COSMOTE lansează CONNECT GO, cartela preplătită de Internet ce oferă extra-opţiuni cu navigare online nelimitată

ro

12 Mar, 2013 15:23 1070 Marime text

Evoluţia tehnologiei a dus la apariția a tot mai multe dispozitive ce permit explorarea mobilității la cel mai înalt nivel. Pentru a acoperi toate nevoile de navigare, COSMOTE România prezintă CONNECT GO, noua cartelă preplătită de Internet pentru modemuri, tablete şi laptopuri, oferind, în premieră pe piaţa de Internet 3G din România, extraopţiuni cu trafic nelimitat de date.
 
„Satisfacţia clientului este principalul obiectiv al COSMOTE România. De aceea, gândim oferte cu cel mai bun raport calitate-preț. Introducerea unei cartele preplătite de Internet, ce poate oferi inclusiv trafic online nelimitat, va elimina grija costurilor suplimentare, permițând mai multă libertate de comunicare”, a declarat Panos Makris, Chief Commercial Officer COSMOTE România.
 
Noua cartelă preplătită de Internet este disponibilă în două variante: Cartela Connect GO la 8.68 euro (TVA inclus) şi Cartela Connect GO însoţită de modelul 3G MF195 la 149 RON (TVA inclus). Cele două pachete includ 1GB trafic de date, disponibil timp de 30 de zile, la viteze de download de până la 21,6 Mbps.
 
Mai mult, CONNECT GO oferă acces la extra-opţiuni incredibile care pot include până la trafic nelimitat preplătit, în perioada de valabilitate, cu viteze de download de până la 21,6 Mbps. Astfel, CONNECT GO Flexible oferă Internet pentru cei care nu au nevoie permanent de navigare online şi plătesc pe măsură ce consumă, CONNECT GO 1 week este perfect pentru cei care utilizează Internetul atunci când călătoresc, în timp de CONNECT GO Unlimited 2.5 şi Unlimited 6 sunt perfecte pentru cei care sunt mereu online, oferind trafic de Internet nelimitat. Mai jos găsiţi toată gama de extra-opţiuni:
 

Extra-opţiune Preţ
(Credit)
Trafic inclus Valabilitate Tarif trafic adiţional Viteză download pentru traficul inclus Viteză download pentru traficul adiţional
Connect GO Flexible N/A N/A N/A 0,02€/MB N/A 21,6 Mbps
Connect GO 1 Week 5 € 1 GB 1 săptămână 0,01€/MB 21,6 Mbps 21,6 Mbps
Connect GO Unlimited 2.5 10 € 2.5 GB 1 lună Nelimitat, gratuit 21,6 Mbps 128 kbps
Connect GO Unlimited 6 15 € 6 GB 1 lună Nelimitat, gratuit 21,6 Mbps 128 kbps
 
 
Viteza de upload pentru extra-opţinile menţionate anterior este de până la 5,76 Mbps.
 
Pentru mai multe informaţii vizitaţi www.cosmote.ro.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii