Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:15 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BILLA România ajunge la 72 de unități și inaugurează cel de-al 3-lea magazin în Constanța

ro

24 Apr, 2013 12:38 1112 Marime text

COMUNICAT DE PRESA

București, 24 aprilie 2013

BILLA România ajunge la 72 de unități și inaugurează cel de-al 3-lea magazin în Constanța

BILLA România anunță deschiderea unui nou magazin în Constanța, care va fi inaugurat pe 26 aprilie. Rețeaua națională ajunge astfel la 72 de unități.

Noul magazin de pe Strada Răscoala din 1907 este cel de-al 3 lea pe care BILLA îl opereaza în Constanța și va oferi un spațiu de vânzare de 500 mp și peste 7.000 articole.

Strategia noastra de dezvoltare pentru anul 2013 continuă, dovadă fiind noul magazin pe care îl vom deschide luna aceasta, cel de-al treilea din Constanța. Locatia primului magazin deschis în anul 2013 a fost aleasă cu grijă, Constanţa fiind principalul centru economic din sud-estul României și un oraș cu un potențial ridicat de dezvoltare.” a declarat Sorana Georgia Director General BILLA România.

Cel mai nou magazin BILLA deschis în Constanța le va oferi clienților o gamă variată de produse, precum: fructe și legume livrate proaspăt în fiecare zi, produse de panificație și patiserie pregătite în cuptoarele proprii din magazin sau produse preparate și semipreparate de la vitrina de Delicatese. Constănțenii se vor putea bucura și de un bogat sortiment de carne proaspătă, precum și multe alte produse, de la alimente de bază sau băuturi și până la articole cosmetice şi de menaj.
Magazinul se va deschide cu o promoţie specială: pentru fiecare 50 RON din valoarea bonului de casă clienții BILLA vor primi un bon valoric de 10 RON, în perioada 26 aprilie – 1 mai 2013. În plus, cei care calcă pragul magazinului vor benefiicia de o multitudine de promoții speciale de deschidere. Orarul de funcționare al noului magazin va fi de luni până sâmbătă, de la 7 la 23, iar duminica de la 7 la 22.

REWE International AG este liderul de piață în Austria pe sectorul de produse alimentare și de drogherie și unul dintre cei mai mari angajatori din țară. La nivel internațional, REWE International AG are un număr total de 72.000 de angajați care lucrează în aproximativ 3.600 de magazine. În anul 2011, cifra de afaceri a companiei a crescut la 12.83 miliarde de euro.

Compania este parte a REWE Group, unul dintre cele mai importante grupuri din Europa care activează în retail și turism. În prezent, 323.000 de angajați lucrează în cadrul REWE Group în 13 țări europene, iar cele aproximativ 15.700 de magazine au generat o cifră de afaceri de peste 48 de miliarde de euro.

REWE International AG are sediul central în Wiener Neudorf și operează rețelele BILLA, MERKUR, BIPA, PENNY și ADEG, precum și numeroase branduri proprii. Compania este de asemenea activă pe piața de turism din Austria, prin BILLA Reisen, JAHN REISEN, MERKUR IhrUrlaub și PENNY PACK´N´GO. În plus, REWE International AG operează cu succes pe segmentul de supermarketuri în Italia și în alte șapte țări din Europa Centrală și de Est: Bulgaria, Croația, Republica Cehă, România, Rusia, Slovacia și Ucraina.

BILLA România: BILLA este prezentă pe piața din România din februarie 1999 când a deschis primul supermarket din București. În prezent, BILLA operează 72 de magazine în cele mai importante orașe din România. Principalele valori BILLA sunt calitatea ridicată, prețurile scăzute și varietatea produselor. Compania deține brandurile proprii Clever, MY și BILLA, Clever fiind una dintre cele mai cunoscute și apreciate mărci proprii din România. BILLA România este unul dintre cei mai importanți anagajatori din România și a creat până în prezent peste 3.500 de locuri de muncă în întreaga țară.

Pentru mai multe informatii:
Lidia Pitulea - PR Consultant Rogalski Grigoriu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii