Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bergenbier a lansat noul hit al verii “Prietenia Cucerește România!”

ro

19 Aug, 2013 13:50 1457 Marime text

Bergenbier a lansat noul hit al verii: “Prietenia Cucerește România!”


Constanța, 19 august: vara aceasta Bergenbier a sărbătorit prietenia! Festivalul “Zilele Prieteniei Bergenbier” a ajuns la sfârșitul săptămânii trecute pe plaja Modern din Constanța, ultima destinație din acest an. Timp de două seri, unele din cele mai importante trupe din muzica românească au cântat cot la cot pentru nu mai puțin de 40.000 fani: Cargo, Vița-de-Vie, CTC, Șuie Paparude, Niște Băieți, The Mono Jacks, Alternosfera și Paraziții.
Fanii trupelor care au concertat vineri și sâmbătă au trăit live experiența adevărată a muzicii. Și cum prietenia inspiră, artiștii au creat momente unice în cele două zile de festival. Vineri, trupa Pandora a deschis seria concertelor de pe plajă. Au urmat cei de la CTC care au încins atmosfera și pentru “războinicii luminii“, Șuie Paparude. Vița de Vie au început seara de rock, iar Cargo au cântat alături de fani “Ploaia” și “Aproape de voi”. Vița de Vie și Cargo și-au surprins din nou fanii cu un featuring pe piesa “Anarhia”. Ziua de sâmbătă a fost deschisă de formația Violent Monkey și continuată cu energie rock de Niște Băieți, The Mono Jacks și Alternosfera. Paraziții au încheiat în forță ultima seară de festival, cu sesiunile de freestyle semnate de FreakaDaDisk și cele mai cunoscute piese interpretate de Cheloo și Ombladon.
Fotografii din cele două zile de festival pot fi accesate pe Facebook.
Bergenbier. Prietenii ştiu de ce.

Despre Bergenbier S.A.
Bergenbier S.A. este unul dintre cei mai activi producători de bere de pe piaţa românească, activând in România din anul 1994. Compania operează în prezent o unitate de producţie la Ploieşti iar echipa numără aproximativ 600 de angajaţi. Compania face parte din grupul Molson Coors Brewing Company, unul dintre cei mai mari producători de bere din lume.           
Portofoliul companiei cuprinde mărcile locale: Bergenbier - cu sortimentele Bere blondă, Bere blondă fără Alcool, Fresh Lemon si Fresh Grapefruit - şi Noroc  precum şi mărcile internaţionale produse local: Staropramen, Stella Artois, Beck’s,  Löwenbräu. Alături de acestea, compania importă specialităţile belgiene Leffe şi Hoegaarden.

Despre Molson Coors Brewing Company
Molson Coors Brewing Company este unul dintre cei mai mari producători de bere din lume, cu mărci extraordinare care încântă consumatorii de bere din toata lumea. Portofoliul său include mărci premium, lideri de piaţă, precum Coors Light, Molson Canadian, Carling, Staropramen, Blue Moon şi Cobra în America de Nord, Europa şi Asia. Sectoarele operaţionale includ Canada, prin Molson Coors Canada, Statele Unite, prin MillerCoors, Regatul Unit şi Irlanda, prin Molson Coors UK,  Europa Centrală şi de Est prin Molson Coors Central Europe, iar în afara acestor teritorii, prin Molson Coors International. Compania Molson Coors este listată în Indicele de Sustenabilitate Dow Jones (DJSI) pentru America de Nord şi este constant preocupata de gasirea de noi soluţii pentru a-şi reduce impactul negativ asupra societăţii.  Pentru mai multe informaţii despre Molson Coors Brewing Company, vizitaţi website-ul companiei: www.molsoncoors.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii