Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Cernavodă cumpără carburant de la OMV Petrom Marketing SRL (document)

ro

12 Oct, 2016 18:26 2850 Marime text

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Primăria oraşului Cernavodă a atribuit contractul de furnizare benzină şi motorină pe bază de bonuri valorice pentru carburant auto.
 
Obiectul contractului îl constituie achiziţionarea de carburant auto, pentru perioada iulie 2016 – iunie 2017 (benzină fără plumb şi motorina EN 590), conform caietului de sarcini.
 
Estimat iniţial la suma de 411.055,67 lei fără TVA inclus, contractul a fost atribuit pentru suma de 312.820,08 lei.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul este OMV Petrom Marketing SRL Bucureşti.
 
Potrivit datelor furnizate de Registrului Comerţului în data de 12 octombrie, asociat persoană juridică în SC OMV Petrom Marketing SRL este SC OMV Petrom SA. Persoane împuternicite în SC Petrom OMV SA, în calitate de administratori, sunt Radu Sorin Căprău, Atanassov Vladdislav Atanassov, Adrian Nicolaescu şi Adrian Mincu. Domeniul de activitate al societăţii este „comerţ cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate“.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii