Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:00 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Penitenciarul Poarta Albă a cumpărat energie electrică de peste cinci milioane şi jumătate de lei (document)

ro

19 Jun, 2014 00:00 3181 Marime text
Penitenciarul Poarta Albă a atribuit pe data de 23 mai un contract în valoare de 5.547.720 de lei pentru furnizarea energiei electrice. Din cele patru oferte primite, au fost aleşi trei furnizori, care vor asigura curentul electric în instituţie, conform criteriului de atribuire „preţul cel mai scăzut“. Cele trei societăţi care vor asigura utilităţile penitenciarului sunt Tinmar - Ind SA din Bucureşti, E.ON Energie Romania SA din Târgu Mureş şi Renovatio Trading SRL din capitală. Contractul fusese iniţial estimat la valoarea de şase milioane de lei.
 
Câștigătorii
 
Societatea Tinmar - Ind SA a fost fondată în 2001 în Bucureşti şi are un capital social subscris în sumă de 35.000.000 de lei, divizat în acţiuni cu valoarea de 25 de lei. Acţionariatul firmei este format din SC Victory Executive SRL, din Bucureşti, fondată în anul 2005, Mar-Tin Consulting & Management SRL, tot din Bucureşti, fondată în 2004, şi acţionarul majoritar - JO Holding AG din Elveţia. Directorul general al companiei şi persoana împuternicită este George Alexandru Oancea, iar administrator apare Mar-Tin Consulting & Management SRL. Potrivit datelor din Registrul Comerţului, societatea are sucursale şi în Cehia şi Slovacia
Compania pune la dispoziţie servicii de intermediere a produselor industriale şi nu este la primul contract încheiat cu instituţii ale statului.
 
Societatea Renovatio Trading declară că îşi procură energie electrică regenerabilă inclusiv din regiunea Dobrogei. Mai precis, este vorba despre energie eoliană produsă în Parcul Eolian Baia din judeţul Tulcea, deţinut şi operat de societate şi despre Parcul Eolian Cernavodă, deținut şi operat în parteneriat cu EDP Renewables. Asociaţii companiei sunt Eduard Marius Ciucu, persoană fizică, şi societatea Rg Renovatio Group Limited, care declară sediul social în Cipru.
 
E.ON Energie România SA este membră a Grupului E.ON, care este furnizor integrat de gaze naturale şi energie electrică pentru 2,9 milioane de clienţi în 20 de judeţe situate în partea de nord a ţării, din Transilvania, Moldova, Maramureş şi Banat. Compania a fost înfiinţată la 1 ianuarie 2011 prin fuziunea furnizorilor E.ON Gaz România şi E.ON Moldova Furnizare, având ca acţionar majoritar E.ON România, cu un pachet de 51% din acţiuni.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii