Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:34 12 12 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Nuclearelectrica adună contracte încheiate cu firme din străinătate (document)

ro

22 Jun, 2016 23:27 1669 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a atribuit, prin negociere fără anunţ de participare, un contract privind achiziţia de fitinguri. Contractul nu intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice. Preţul cel mai scăzut a fost criteriul de atribuire, menţionăm că nu s-a organizat o licitaţie electronică.

Nordival SRL Italy (din Italia) este operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul. Estimat iniţial la suma 1016.00 RON, fără TVA, acesta a fost încheiat la valoarea de 971.52 RON, fără TVA.

Nu este prima oară când Nuclearelectrica colaborează cu o firmă de peste hotare. Amintim că a mai atribuit un contract pentru achiziţia unui robinet cu ventil firmei Thompson Valves LTD, ce are sediul în UK. 

În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii