Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două societăţi se vor ocupa de întreţinerea pe timp de iarnă a drumurilor naţionale din judeţul Constanţa şi a autostrăzii A2 (documente)

ro

08 Dec, 2016 00:00 2316 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate. Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
  
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA a publicat pe SEAP câştigătorii contractelor privind întreţinerea pe timp de iarnă a drumurilor naţionale din judeţul Constanţa. Vorbim de contractele „Servicii de întreţinere curentă pe timp de iarnă a autostrăzii A2 Sector Lehliu Cernavodă - DRDP Constanţa“ şi „Servicii de întreţinere curentă pe timp de iarnă SDN Constanţa“. Potrivit anunţului de atribuire nr. 173796/07.12.2016, contractul „Servicii de întreţinere curentă pe timp de iarnă a autostrăzii A2 Sector Lehliu Cernavodă - DRDP Constanţa“ a fost adjudecat de Itaro SRL. Valoarea totală finală a contractului atribuit este de 4.693.544,12 lei.
 
Contractul a fost atribuit în baza unei negocieri fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare, având în vedere situaţia de urgenţă extremă survenită în urma unor evenimente care nu puteau fi prevăzute de autoritatea contractantă.
 
Cât priveşte anunţul de atribuire 173795/07.12.2016, publicat pe SEAP, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA a atribuit contractul „Servicii de întreţinere curentă pe timp de iarnă SDN Constanţa“ firmei Oyl Company Holding AG SRL. Valoarea totală finală a contractului atribuit este de 9.829.088,8 lei. Şi acest contract a fost atribuit prin negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare.

Despre Oyl Company Holding AG SRL

Cu sediul social în municipiul Slobozia, şoseaua Brăilei nr. 1, firma a fost înfiinţată în anul 2006. Capitalul social subscris, de 2.456.970 de lei, integral vărsat, este compus din 245.697 de părţi sociale. Asociat unic şi administrator este Corneliu Dragomir, născut pe 1.09.1964, în Smirna, Ialomiţa. Oyl Company Holding AG SRL execută lucrări de construcţie a drumurilor şi autostrăzilor.

Despre Itaro SRL

Firma a fost înmatriculată în anul 1994 şi are sediul social în municipiul Slobozia, şoseaua Brăilei. Capitalul social subscris, de 100.000 de lei, integral vărsat, este compus din 10.000 de părţi sociale. Asociat unic şi administrator este Doru Roşca, născut pe 12.09.1963, în Dorohoi, Botoşani. Itaro SRL se ocupă de transporturi rutiere de mărfuri.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta cele două anunţuri de atribuire, publicate de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii