Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract de 41.000 de lei pentru Tehnorex International SA Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral repară nava „Marina 1“ (document)

ro

10 Oct, 2014 00:00 4134 Marime text
Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a atribuit pe 7 octombrie 2014 contractul pentru „servicii suplimentare de inspecţie şi reparaţii nava Marina 1 din dotare“. Aşa cum reiese din anunţul de atribuire, valoarea contractului este de 41.000 de lei.
 
Acelaşi document arată că autoritatea contractantă a organizat o negociere fără anunţ de participare şi că firma căreia i s-a atribuit contractul este Tehnorex International SA, care va presta servicii de inspecţie şi reparaţie pe Şantierul Naval Mangalia.
Acţionariatul firmei
 
Potrivit datelor din Registrul Comerţului, Tehnorex International SA a fost înfiinţată în 1994, iar principalul domeniu de activitate este repararea şi întreţinerea navelor şi bărcilor.
 
Acţionarii firmei sunt Viorica Micu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 4%, Cristian Antohi, care este şi administrator, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 84%, Gabriel Lucian Micu, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 6%, şi Cristina Antohi, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi tot de 6%.
 
La finele anului trecut, Tehnorex International SA a înregistrat o cifră de afaceri de 1.249.140 de lei, un profit de 23.189 de lei şi şapte salariaţi.
 
Societatea a mai avut în trecut contracte câştigate pentru acelaşi obiect şi cu NuclearElectrica, dar cele mai multe contracte pe care şi le-a adjudecat firma până acum au fost cu Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii