Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:47 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colaborare între Aeroportul Mihail Kogălniceanu şi Convas Construct. Iată contextul (document)

ro

22 Oct, 2016 15:55 3668 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu - Constanţa SA a atribuit un contract intitulat „remiză PSI-Proiectare şi execuţie SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa SA”.

Potrivit licitatiepublica.ro, obiectul contractului se referă la „servicii de proiectare fazele PT+DE+CS+DTAC+documentaţii pentru obţinerea avizelor şi acordurilor cerute prin Certificatul de Urbanism. Va respecta Studiul de Fezabilitate privind lucrările ce urmează a fi realizate în cadrul proiectului “Remiză PSI” şi va integra documentaţiile tehnice privind fundaţiile şi structura metalică a construcţiei tip “ASTRIGMA” şi aistenţă tehnică din partea proiectantului, pe parcursul execuţiei lucrărilor”.

 Au fost primite două oferte, criteriul de atribuire fiind cel mai bun raport calitate-preţ. Pentru suma de 1,483,300 RON fără TVA, contractul a fost câştigat de firma Convas Construct SRL, cu sediul în Constanţa, pe strada Pandurului.      
                      
Firma are un capital social subscris de 150000 RON integral vărsat şi se ocupă de lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Acţiunile se împart în mod egal între Zamfir Musteaţă, din Vaslui, şi Erol Derviş, din judeţul Constanţa. Potrivit Registrului Comerţului, Zamfir Musteaţă apare în calitate de asociat în mai multe firme, singura care funcţionează în prezent, pe lângă Convas Construct, este Zaro Convas Asociati. Aceeaşi situaţie se aplică şi în cazul lui Erol Derviş.
 
Revenind la firma câştigătoare, Convas Construct SRL a declarat, la finalul anului 2015, o cifră de afaceri de 14.617.691 lei, un profit net al exerciţiului de 3.109.423 lei şi un număr mediu de 95 de salariaţi.
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii