Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine se va ocupa de revizia şi repararea utilajelor de deszăpezire ale Regionalei CF Constanţa (document)

ro

15 Nov, 2016 17:30 2368 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Compania Naţională de Căi Ferate „CFR“ SA, prin Sucursala Reginala CF Constanţa a atribuit, de curând, prin negociere fără anunţ de participare contractul pentru revizia anuală şi reparaţia plugurilor de zăpadă tip PZH – 3 bucăţi.
 
Valoarea totală finală a contractului este de 34.565,76 lei (fără TVA), iar contractul a fost câştigat de unicul ofertant şi anume SC ÎNTREŢINERE ŞI REPARAŢII LOCOMOTIVE ŞI UTILAJE-CFR IRLU SA. 
 
 
Societatea Întreținere și Reparații Locomotive și Utilaje CFR IRLU SA a fost înfiinţată în anul 2001 prin externalizarea activității de reparații locomotive din cadrul Societății Naționale de Transport Feroviar de Marfă "CFR MARFĂ" SA.
 
Societatea își desfășoară activitatea în bază H.G. nr. 864/2001 și este o filială cu personalitate juridică a Societății Naționale de Transport Feroviar de Marfă "CFR MARFA” SA.
 
În prezent, CFR IRLU SA realizează lucrări de revizii, reparații și modernizări locomotive pentru operatorii feroviari prezenți atât pe piață din România cât și din străinătate, dispunând de 23 de unități și capacități aferente acestor prestații distribuite pe teritoriul României.
 
CFR IRLU SA este autorizată AFER în calitate de furnizor feroviar și deține omologările și agrementările tehnice, conform prevederilor O.M.T. nr. 290/2000 pentru produsele și serviciile ofertate.
 
 
În secţiunea Documente a acestui articol puteţi consulta anunţul de atribuire a contractului. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii