Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aeroportul Mihail Kogălniceanu a încheiat un contract de furnizare de gaze naturale de aproape 200.000 de lei (document)

ro

13 Feb, 2015 15:22 1566 Marime text
Societatea Naţională Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu - Constanţa SA, cu sediul pe strada Tudor Vladimirescu, nr 4 , Mihail Kogălniceanu, a încheiat un contract de 198.592 de lei pentru furnizare de gaze naturale, conform licitatiapublica.ro.
 
Contractul a fost atribuit societăţii comerciale Gaz Sud  SA, din localitatea Ghermăneşti,  judeţul Ilfov.

Despre Gaz Sud SA, conform Registrului Comerţului

În cadrul companiei Gaz Sud SA, asociaţi sunt PROGAS INVEST LIMITED, CATOBASE TRADING LIMITED şi LIGATNE LIMITED, toate trei din Cipru, conform Registrului Comerţului. Obiectul de activitate al firmei este „Distribuţia combustibililor gazoşi, prin conducte”.
 
Potrivit Vrajitorul.eu, compania se află într-o situaţie financiară normală. Nivelul profitabilităţii operaţionale precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate nu pot garanta o evoluţie total lipsită de riscuri în perioada următoare. Există posibilitatea că în următoarele 6-12 luni firma să întâmpine dificultăţi în achitarea obligatiilro de plata faţă de partenerii de afaceri. Este recomandată monitorizarea mai frecvenţa a evoluţiei acestei companii.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii