Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:40 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CAMPIONATUL EUROPEAN DE KARATE 02.12.2008

ro

02 Dec, 2008 20:54 1392 Marime text
COMUNICAT DE PRESĂ de la Clubul Sportiv "Marea Neagră" Constanţa

 

In perioada 6-7.12 la Sala Polivalenta din Oradea se va desfasura Campionatul European de Karate la stilul „Shotokan" ESKU (European Shotokan Karate Union), pentru mini-cadeti, cadeti, juniori si seniori, la probele de Kata si Kumite.

Campionatul va fi organizat de Uniunea Europeana de Karate „Shotokan" cu sediul la Venetia in Italia si Federatia Romana de Karate Modern, condusa de dl. Adrian Popescu-Sacele.

In lotul national al Romaniei au fost selectionati 5 sportivi de la C.S. „Marea Neagra" Constanta, 2 cadeti si 3 mini-cadeti. Aceastia vor participa doar la proba de Kumite (lupta sportiva). Sportivii participanti sint urmatorii:

            -Gidu Ioan Zal, 14-15 ani, -45 kg.

            -Tudosoiu Nicolae Georgian, 14-15 ani, -65 kg.

            -Antonache Alexandru, 14-15 ani, -70 kg.

            -Neagu Alexandru, cadeti, -60 kg.

            -Enache Alin Nicolae, cadeti, -65 kg

Sportivii vor fi insotit de presedintele clubului, care va participa la arbitraj.

Acest campionat se anunta destul de dificil, in primul rind datorita participarii internationale, dar si a faptului ca din Romania vor participa cei mai buni sportivi din cadrul F.R.K.M.

Speram sa obtinem rezultate bune si sa dovedim ca rezultatele de la cele doua campionate anterioare nu au fost o simpla intimplare. Miza cea mare o constituie insa lotul national de Karate WKF si participarea cadetilor la Campionatul European de Karate WKF, care se va desfasura la 31.01.2009 la Paris.

Daca sportivii nostri vor convinge conducerea federatie, vor avea sansa de a merge si lupta la Paris intr-un „campionat de vis"! Deplasarea sportivilor la campionat este posibila datorita sprijinului primit de la Consiliul Judetean Constanta.

 

PRESEDINTE                                  SECRETAR GENERAL

 

IORDANOAIA FLORIN                       CIJU MIHAI

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii