Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Emporiki Bank - România refinanţează creditele clienţilor oferind una din cele mai bune dobânzi

ro

10 Jan, 2011 23:40 1103 Marime text
Începând de astăzi şi până la sfârşitul lunii februarie, Emporiki Bank, membră a grupului francez Crédit Agricole, lansează Campania Promoţională de Refinanţare a creditelor cu ipotecă, oferind una dintre cele mai bune dobânzi şi eliminând toate comisioanele.

Dobânzile promoţionale sunt variabile, în funcţtie de Euribor la 3 luni + 4,5% pentru credite ipotecare şi Euribor la 3 luni + 5,5% pentru credite de nevoi personale cu ipotecă şi sunt oferite tuturor clientilor care optează pentru transferarea venitului la Emporiki Bank.

Astfel pentru un credit refinanţat in valoare de 40.000 euro, clienţii vor plăti o rată lunară de:

227,12 euro, DAE 5,90%, suma totală de rambursat 81.761,62 euro pentru un credit ipotecar

252,83 euro, DAE 6,96%, suma totală de rambursat 91.017,80 euro, pentru un credit de nevoi personale cu ipoteca

Perioada maximă de acordare a creditelor este de 30 de ani şi este necesară încheierea unei asigurări de viaţă. Pentru clienţii care optează pentru refinanţarea creditelor în perioada campaniei promoţionale de refinanţare 10 ianuarie - 28 februarie 2011, Emporiki Bank nu percepe nici un comision.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Crédit Agricole Group este banca de retail lider in Franţa (sursa Banque du France) şi in Europa, unul dintre cele mai mari grupuri bancare din lume cu 160.000 de angajaţi care lucreaza pentru a satisface nevoile financiare ale 59 milioane de clienti, prin intermediul a 11.500 de sucursale in 70 de tari. Crédit Agricole Group ocupă poziţia a teia la nivel mondial pe baza activelor (The Banker, iulie 2010). Crédit Agricole Group este principalul actionar al bancii elene Emporiki Bank, deţinand în prezent 91% din capitalul său.

Emporiki Bank Group, membru al Grupului francez Crédit Agricole, are 340 de sucursale şi 16 centre de afaceri în întreaga Grecie si împreună cu o reţea de sucursale în creştere prin intermediul filialelor sale din Cipru, Albania, România şi Bulgaria, oferă o gamă largă de produse şi servicii inovatoare, de economisire si finanţare care acopera necesităţile de investiţii ale clienţilor săi în Grecia şi în străinătate, acolo unde Emporiki şi Crédit Agricole sunt prezente.

Emporiki Bank - România S.A. operează pe piata bancara romaneasca din anul 1996. Prin intermediul unei reţele de 34 de unităţi teritoriale, oferă o gamă largă de servicii si produse bancare cum ar fi: împrumuturile în numerar, credite pentru achiziţionarea de locuinţe, card de credit şi debit, Internet banking, finanţare pe termen scurt / mediu / lung, atât în lei cat şi în valută internaţională, tranzacţii zilnice (transferuri de cont curent, tranzacţii în numerar), economii şi investiţii, documentaţie de afaceri, servicii de trezorerie, etc.

99.54% din capitalul Emporiki Bank - România este deţinut de Grupul Emporiki Bank.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii