Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Plantăm fapte bune în România” Marcăm 5 ani de existenţă prin noi acțiuni în 2015

ro

27 Mar, 2015 10:51 1176 Marime text
„Plantăm fapte bune în România” a deschis seria acțiunilor de primăvară, sâmbătă, 21 martie.
La Armășești, judeţul Ialomiţa, voluntarii au revenit, în al cincilea an consecutiv, pentru a completa puieții de plop alb și ulm care nu au trecut testul iernii. În total, 5.5 hectare de luncă, cu un sol argilos, sărat și neproductiv, sunt ocupate cu o mică pădure plantată și îngrijită din 2011 și până în prezent.

La prima plantare programată în această primăvară au participat 150 de voluntari, angajaţi ai Luxoft, DB Schennker şi Zenith Media. Acţiunea a beneficiat de sprijinul Primăriei localităţii Armăşeşti şi al Asociaţiilor Pathos şi EcoAssist - reprezentantul legal al iniţiativei.

Din punct de vedere financiar, plantarea de la Armășești a fost susţinută de companiile Luxoft si DB Schennker.
 „Plantăm fapte bune în România” va reveni, în luna aprilie, în comuna Peştera din judeţul Constanţa şi Bălţaţi, din judeţul Iaşi pentru noi plantări cu implicarea voluntarilor.
Puteţi suţine iniţiativa Plantăm fapte bune în România” prin:
o direcționarea a 2% din impozitul pe venit către acțiunile de plantare din primăvară (detalii pe: http://plantamfaptebune.ro/2-pentru-padurile [Anchor] [Anchor] - [Anchor] romaniei/ )

o donaţii şi sponsorizări: (detalii pe: http://plantamfaptebune.ro/implica-t [Anchor] e/doneaza/ )
o participarea la acțiunile de împădurire de anul acesta - pe cont propriu, cu grupul de prieteni sau în calitate de colegi ai echipei de organizare - selecție individuală, pe bază de CV și interviu (detalii pe: voluntar@plantămfaptebune.ro )
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii