Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:50 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizita de lucru a ministrului afacerilor externe, Teodor Meleșcanu, la Paris

ro

15 Nov, 2014 22:06 1696 Marime text
Ministrul afacerilor externe, Teodor Meleşcanu, a efectuat astăzi o vizită de lucru la Paris, în vederea evaluării modului în care sunt aplicate măsurile decise de MAE și care țin de competenţele sale pentru fluidizarea procesului de votare în turul al doilea al alegerilor pentru Președintele României care are loc mâine.

Ministrul Teodor Meleşcanu a avut o întrevedere cu ambasadorul României în Republica Franceză, Bogdan Mazuru, precum și cu ambasadorul României la Bruxelles, Ștefan Tinca, și ambasadorul României la Reprezentanţa Permanentă de la Bruxelles, Mihnea Motoc. De asemenea, ministrul afacerilor externe a discutat cu președinții secțiilor de votare din Franța. Discuțiile s-au concentrat pe măsurile care vor fi puse în practică la secțiile de votare de pe teritoriul Franței, în vederea unei bune desfășurări a procesului de votare la data de 16 noiembrie 2014.

Ministrul afacerilor externe a făcut apel la membrii partidelor politice din comisiile de vot să fie prezenți în ziua votului astfel încât toate secțiile de votare să poată funcționa la capacitate maximă, cu șapte membri, șapte cabine de vot și șapte ștampile. „Dacă un singur membru din comisia de vot va lipsi duminică, vor vota cu 15% mai puțini cetățeni români. Sper ca membrii partidelor politice să înțeleagă responsabilitatea care le revine și să își facă datoria, astfel încât toți românii care doresc să voteze la Paris sau oriunde la secțiile de votare din străinătate să o poată face”, a declarat ministrul Teodor Meleșcanu.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii