Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agenţia Naţională pentru Locuinţe va începe procedura de contractare prin credit ipotecar a 14 locuinţe în municipiul Alba Iulia

ro

22 Jul, 2013 20:24 1379 Marime text
Agenţia Naţională pentru Locuinţe va începe procedura de contractare prin credit ipotecar a 14 locuinţe în municipiul Alba Iulia, Str. Nada Florilor. Acestea sunt locuinţe înşiruite, grupate câte 7, pe parcele individuale de circa 150 - 210 mp fiecare. Fiecare locuinţă, cu regim de înălţime S+P+E, va avea câte 3 camere de locuit cu dependinţe, subsol parţial (pivniţă), pod cu posibilităţi de amenajare, curte deschisă cu loc de parcare şi alee de acces în faţă, curte împrejmuită în spate şi branşamente individuale la utilităţi, cu contorizări. Preţul estimativ al unei locuinţe, cu TVA inclus, poate varia între 62.000 euro şi 68.000 euro. Preţul de vânzare va fi definitivat în urma licitaţiei de construire.
Creditele ipotecare necesare contractării apartamentelor pot fi acordate de către băncile cu care ANL are convenţie de colaborare: BCR, BRD, Raiffeisen Banca pentru Locuinte, Banca Transilvania şi Piraeus Bank.
Locuinţele vor fi realizate în termen de doi ani de la data semnării contractelor de construire şi a deschiderii finanţării de către băncile creditoare.
Persoanele interesate se pot adresa reprezentantului ANL din Alba Iulia, domnul Ioan Dumitru Mateş, la numărul de telefon 0730.59.10.51.
Informaţii detaliate privind locuinţele din acest amplasament, precum şi procedura de contractare, sunt afişate pe website-ul Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe (www.anl.ro).
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii