Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:05 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN APM SA, în Top 50 „Cel mai bun partener comercial din industria transporturilor și serviciilor portuare la nivel global”

ro

23 Jul, 2015 16:27 2403 Marime text
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a fost inclusă în Raportul Plimsoll Top 400, publicație britanică ce analizează performanța financiară a celor mai mari companii din industria transporturilor și serviciilor portuare la nivel global.
 
CN „APM” SA figurează printre cele mai performante companii din industria transporturilor și a serviciilor portuare, datele analizate fiind cele înregistrate în anii 2012, 2013 și 2014. Au fost remarcate rezultatele financiare, respectiv cifra de afaceri și profitul în creștere constantă, peste media obținută în domeniul analizat.
Astfel, marja de profit înainte de impozitare a crescut de la 14,7% la 28% în 2013, în condițiile în care media industriei a fost de 4,5%.
 
Conform Raportului Plimsoll, CN APM SA Constanța se află în:
  • Top 50 companii listate ca „Cel mai bun partener comercial” (locul 21)
  • Top 50 în ceea ce privește Valoarea Adăugată
  • Top 50 în funcție de Profitul Comercial
Rapoartele Plimsoll sunt utilizate pentru a evalua atractivitatea companiilor din domeniu, pentru a avea o imagine completă a pieței de profil și a identifica companiile de succes în vederea încheierii de parteneriate de afaceri.
 
Înființat în 1987, Plimsoll Publishing Limited a devenit unul din principalii analiști în domeniul financiar din întreaga lume, atât în Marea Britanie, Franța, Spania, cât și în Asia.
 
  Valeriu Nicolae IONESCU,
  DIRECTOR GENERAL
 
George Gabriel VIŞAN,
DIRECTOR COMERCIAL

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii