Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şedinţă ordinară la Castelu. Proiect privind aprobarea vânzării prin licitaţie a unor terenuri (document)

ro

17 Oct, 2016 09:58 2555 Marime text
Se convoacă în şedinţa ordinară Consiliul Local al comunei Castelu în dată de 19 noiembrie, de la ora 17.00, în sala de şedinţe din sediul Primăriei comunei Castelu.
 
Ordinea de zi debutează cu proiectul de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri şi cheltuieli al Comunei Castelu, pentru anul 2016. Următoarele proiecte se referă la aprobarea modificării şi completării hotărârii consiliului local nr. 136/23.12.2014 privind însuşirea şi aprobarea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul public al comunei Castelu.
 
Mai departe, articolul cu numărul trei are legătură cu aprobarea modificării şi completării hotărârii consiliului local nr. 95/25. 1 1.2008 privind aprobarea actualizării inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul privat al comunei Castelu. De asemenea, un alt proiect se referă la aprobarea vânzării prin licitaţie publică a unor terenuri din domeniul privat al comunei şi aprobarea caietelor de sarcini.  Proiectul cu numărul cinci se referă la darea în folosinţă gratuită a suprafeţei de cca. 400 m.p. teren, din domeniul public al comunei Castelu.


În secţiunea Documente puteţi consulta convocatorul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii