Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şedinţă a Consiliului Local Tîrguşor. Pentru ce proiecte vor fi alocaţi bani (document)

ro

25 Mar, 2017 16:49 2886 Marime text
Consiliul local al comunei Tîrguşor se convoacă în şedinţă ordinară în data de 30 martie, începând cu ora 15.00.
 
Ordinea de zi debutează cu prezentarea raportului de activitate al primarului pe anul 2016. De asemenea, va fi prezentat şi raportul primarului privind situaţia gestionării patrimoniului din domeniul public şi privat al comunei pe 2016.
 
Primul proiect de hotărâre se referă la aprobarea bugetului de venituri şi cheltuieli şi a listei de investiţii a Consiliului Local al comunei pe anul 2017. Un alt proiect are legătură cu alocarea unei sume din bugetul local în vederea reabilitării gardului la cimitirul ortodox vechi. De asemenea, un alt proiect de hotărâre se referă la alocarea sumei de 300.000 lei din bugetul local pe anul 2017 în vederea construcţiei unei capele mortuare în localitatea Tîrguşor.
 
Pe ordinea de zi se află şi proiectul privind alocarea sumei de 100.000 lei din bugetul local pe anul 2017 în vederea reabilitării reţelei de alimentare cu apă şi înfiinţare reţea canalizare în localitatea Tîrguşor.
 
Alte proiecte de hotărâre au legătură cu reparaţia şi modernizarea trotuarelor de pe strada Constanţei din Tîrguşor, amenajarea parcărilor şi căilor de acces ale cimitirului ortodox nou, achiziţionarea unor sisteme de avertizare ISU în Tîrguşor şi Mireasa.
 
În secţiunea „Documente” poate fi consultat integral convocatorul la care facem referire.
 
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii