Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Week-end special 10 - 13 iulie 2014 în cluburile de pe litoral Cele mai incendiare concerte şi spectacole, în Constanţa şi Mamaia

ro

10 Jul, 2014 00:00 4541 Marime text
Distracţie fără limite, concerte, muzică tare, artişti internaţionali, nopţi nedormite, evenimente glamuroase şi unice în România, acrobaţii la înălţime, focuri de artificii, reduceri şi peste 6.000 de litri de vopsea, toate acestea vor avea loc la Constanţa, unde weekend-ul începe mai devreme.

JOI 10 iulie 2014 pe litoral la Constanta

În această seară, prezentare de modă şi distracţie maximă
 
· Clubul Le Gaga Mamaia şi-a deschis porţile pentru sezonul estival 2014 pe 12 iunie, iar în această seară va organiza evenimentul „Dinner Show powered by Cătălin Botezatu”, când va avea loc o prezentare de modă şi un concert, în cadrul unui nou restaurant ce poartă numele Vaca del Mar, aflat sub patronatul celor de la Vacamuuu din Bucureşti.
 
· Tot în această seară, de la ora 22.00, în clubul Heaven’s Hell, va avea loc evenimentul „Hot Girls Night”, organizat în fiecare joi, de un an de zile, în cadrul căruia fetele sunt invitatele speciale şi vor primi, între orele 22.00 - 02.00, long-drink-uri din partea casei. Se va dansa până la epuizare, iar responsabil cu muzica va fi DJ Kronk. Intrarea este liberă.
 
Să înceapă vacanţa!

VINERI 11 iulie 2014 pe litoral la Constanta 

· Vineri, 11 iulie, tot la Heaven’s Hell din Constanţa, va fi organizată petrecerea
„Summer Session are Over”, ce va marca terminarea sesiunii şi începutul vacanţei.
 
· În clubul Fratelli din Constanţa, de la ora 23.30, până la primele ore ale dimineţii, tot vineri va avea loc petrecerea „Just Dance”, la care au acces persoanele peste 18 ani. Invitaţii speciali ai serii vor fi DJ Johnny Damix şi MC Silviu Andrei.
 
· Crema Summer Club din Constanţa - Deoarece vara începe să îşi intre în drepturi, de la 23.00, Crema Summer Club din Constanţa organizează petrecerea „Work Hard, Play Hard”, în cadrul căreia va mixa DJ Zavi. Va fi prezent şi MCKOO, precum şi Larisa Bercea, dansatoarea la bară care a impresionat juriul emisiunii „Românii au talent” în urmă cu doi ani. La acest eveniment intrarea este liberă.
 
· Distracţia continuă la Le Gaga Mamaia vineri seară, de la ora 23.00, când va fi organizată
petrecerea „Live what you love”, în timp ce la Goblin Constanţa Beach, vor mixa Diesel şi Evilmust, unde intrarea este liberă.
 
 · Goblin Vama Veche - Tot vineri seară, de la ora 21.00, la Goblin Vama Veche, se deschide oficial colecţia de concerte memorabile, cu spectacolele celor de la CTC, trupă formată din DOC, Deliric şi Vlad Dobrescu, şi al lui Chimie. Preţul unui bilet este de 10 lei.
 
· Clubul Bellagio Mamaia pregăteşte pentru vineri seară, de la ora 22.00, petrecerea „Graduation Party”, ajunsă la cea de-a IV-a ediţie consecutivă. În cadrul evenimentului, va avea loc o defilare de modă şi un concert incendiar susţinut de trupa Paraziţii.
 
 · Noaptea Cumpărăturilor - De asemenea, tot vineri, de la ora 20.00, la Maritimo Shopping Center va avea loc Noaptea Cumpărăturilor, în cadrul căreia magazinele au pregătit o ofertă comercială cu reduceri de până la 70%. Totodată, se va desfăşura un show de magie cu Johannes, iar de la ora 21.00, va avea loc un concert susţinut de Connect-R. Evenimentele se vor desfăşura în zona Info Desk.
 
· Out of Doors Fest - Pe 11 iulie, începe cea de-a II-a ediţie Out of Doors Fest, organizată în spaţiul estival al clubului constănţean Doors, ce cuprinde un line-up format din cele mai apreciate trupe ale momentului. Astfel, pe 11 iulie, pe scenă vor urca Viţa de Vie, Omul cu Şobolani, Robin and the Backstabbers, The Rock, iar sâmbătă, 12 iulie, vor concerta Cargo, Alternosfera, Byron, E.M.I.L. şi Maddriven. Festivalul va fi prezentat de către Cristian Hrubaru, o personalitate emblemă în lumea rock-ului românesc. Preţul unui bilet pentru o zi costă 30 de lei, în timp ce abonamentul pentru cele două zile costă 50 de lei.

· SAMBATA 12 iulie 2014 pe litoral la Constanta

Cea mai mare petrecere cu vopsea din lume, în Mamaia
 
Pe Plaja Loft din Mamaia, sâmbătă, pentru prima dată în România, va fi organizat un eveniment unic în lume: cea mai mare petrecere cu vopsea, „Life in Color”.În cadrul spectacolului, ce îmbină muzica, arta, dansul şi culoarea, va mixa producătorul şi DJ-ul Roger Sanchez, unul dintre cele mai cunoscute nume din industria muzicii house, supranumit „DJ-ul DJ-ilor”.
 
Din line-up mai fac parte şi alţi artişti importanţi, şi anume Ernesto Ferreyra,
Adventure Club, DJs From Mars, dar şi Dan Finţescu şi Olix. Show-ul de pe Plaja Loft va fi completat de lasere spectaculoase şi artificii. Se vor folosi peste 6.000 de litri de vopsea, care este 100% non-toxică, nu afectează pielea şi hainele şi se spală foarte uşor cu apă.
 
Organizatorii îi sfătuiesc pe toţi cei care doresc să participe la acest eveniment să poarte haine albe, pentru a spori efectele vopselelor viu colorate. Până în ziua concertului, preţul unui bilet este de 100 de lei, în timp ce pe 12 iulie, biletele vor fi disponibile la preţul de 130 de lei. Biletele VIP, cu loc la masă şi consumaţie inclusă, sunt disponibile la preţul de 500 de lei.
 
 · Petrecerile continuă la Heaven’s Hell şi sâmbătă, când, de la ora 22.00, va avea loc evenimentul „We love music”, în cadrul căruia responsabil cu muzica va fi DJ Kronk, iar cei prezenţi vor asculta melodii din diverse genuri muzicale, precum hip-hop, reggae, R’N’B, trap, rock, dubstep.
Intrarea este liberă.
 
· La Crema Summer Club, toţi cei care iubesc viaţa pe ringul de dans, sunt aşteptaţi sâmbătă, de la ora 23.00, la petrecerea sugestiv intitulată „Live is a Dancefloor”.
 
· Tot sâmbătă seară, clubul Le Gaga Mamaia organizează evenimentul „Summer Lovin’”, ce desemnează un concept care se va desfăşura sâmbăta pe toată durata verii.
 
· Goblin Constanţa Beach - Şhurubel va concerta, într-un show electrizant, la Goblin Constanţa Beach, sâmbătă, de la ora 21.00, în timp ce la Goblin Vama Veche, la aceeaşi oră, vor concerta Les Elephants Bizarres, Gojira şi Planet H.
 
· FratelliBeach & Club Mamaia - DJ Dirty Law, unul dintre cei mai buni DJ din Europa şi cap de afiş la cele mai tari cluburi din Londra, se întoarce în această sâmbătă la FratelliBeach & Club Mamaia pentru un spectacol incendiar, prezentat de Johnnie Walker.
 
· Hotel Vega din staţiunea Mamaia - De asemenea, în aceeaşi seară, la Hotel Vega din staţiunea Mamaia, de la ora 22.00, cunoscuta cântăreaţă Paula Seling va susţine un concert, în timp ce la Princess Summer Island, la aceeaşi oră, va avea loc petrecerea „Champagne Battle”.
 
· Totodată, la ţărmul Mării Negre, va ancora „Corabia cu pisici sofisticate“, urmând ca la Pavilionul Expoziţional din staţiunea Mamaia, atât pe 12 iulie, cât şi pe 13, să fie admirate peste 200 de pisici de rasă, venite din toate colţurile lumii, în cadrul Expoziţiei Feline Internaţionale de Vară SofistiCAT, „Corabia pisicilor", ediţiile 35 şi 36.
 
· De asemenea, în acest weekend, la malul mării, Primăria Municipiului Constanţa şi FashionTV România continuă Carnavalul Mamaia 2014, după ce în urmă cu o săptămână a avut loc deschiderea evenimentului, la care au participat primarul Constanţei, Mihaela Rădulescu şi peste 100 de actori, acrobaţi, animatori, muzicieni şi artişti. Sâmbătă, 12 iulie, va avea loc o nouă defilare a carelor alegorice, care, de această dată, se vor opri la scena mică din Piaţeta Cazino. Totodată, evenimentul va include şi prezentări de modă marca FashionTV, iar tinerele care îşi doresc o carieră în modelling se pot înscrie în castingul online care se desfăşoară pe întreaga perioadă a verii pe site-ul Fpeople.ro.

DUMINICA 13 iulie 2014 pe litoral la Constanta

Duminică, 13 iulie, Le Gaga Mamaia încheie weekend-ul într-un cadru relaxant, cu muzică chill, lumânări şi torţe pe plajă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii