Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Teatrul de Stat Constanţa prezintă spectacolele “Cântec de lebedă” şi “Menajeria de sticlă”

ro

21 Apr, 2015 14:48 1789 Marime text
În perioada 23-26 aprilie, Teatrul de Stat Constanţa prezintă spectacolele “Cântec de lebedă” şi “Menajeria de sticlă”. Astfel, joi, 23 aprilie, de la ora 19.30, constănţenii sunt invitaţi să urmărească piesa “Cântec de lebedă”, o nouă reprezentaţie din seria recitalurilor sub genericul “Serile de joi”, pe texte de Aldo Nicolaj, Gogol, Shakespeare şi Cehov. În regia lui Cosmin Mihale, vor evolua actorii Cosmin Mihale, Ana Maria Ştefan, Mădălina Muşat şi Dragoş Teodoru. Un bilet costă 10 lei.
 
Sâmbătă, 25 aprilie, de la ora 19.00, este programat spectacolul “Menajeria de sticlă”, după T. Williams, în regia şi ilustraţia muzicală a Dianei Mititelu. Scenografia piesei este semnată de Titus Ivan. Din distribuţie fac parte actorii Marian Adochiţei, Nina Udrescu, Lana Moscaliuc şi Andrei Cantaragiu. Duminică, 26 aprilie, de la aceeaşi oră, va mai avea loc o reprezentaţie a acestui spectacol.
 
“Menajerie de sticlă” se numără printre cele mai jucate piese ale celebrului dramaturg american Tennesse Williams, laureat al premiului Pulitzer. Piesa vorbeşte despre o lume care trăieşte la graniţa dintre realitate si fantezie. Este “plină de sensibilitate, creată din intensitatea relaţiilor, o piesă despre iubire şi speranţă”, se menţionează într-un comunicat remis redacţiei. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii