Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:18 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Satiră contemporană Spectacolul „Carpathian Garden”, în localul Broadway & Legendary

ro

30 Nov, 2014 16:18 1478 Marime text
Marţi, 2 decembrie, începând cu ora 20.00, localul Broadway & Legendary găzduieşte spectacolul de teatru „Carpathian Garden”, în regia lui Radu Iacoban şi Tudor Aaron Istodor.
„Carpathian Garden” este o satiră contemporană şi un spectacol 100% românesc. Scenografia este semnată de Irina Moscu, de video şi sound design s-a ocupat Dan Ionescu, iar de costume, Sarto Made To Measure. „Am scris textul cu gândul la oamenii pe care îi văd zi de zi pe stradă, la televizor, în spaţiul public. Am încercat să mă detaşez de stereotipuri şi să-i înţeleg, să îi fac să vorbească pe limba noastră. I-am motivat indiferent de circumstanţe - cel mai greu a fost la băieţaşul de bani gata care a omorât doi oameni într-un accident rutier - şi i-am adus în faţa publicului aşa cum sunt ei: reali, adevăraţi, mereu la întâmpinare. Îmi doresc ca publicul să fie provocat, să râdă de ei şi mai apoi cu ei”, spune Radu Iacoban despre „Carpathian Garden”.
Evenimentul se desfăşoară în sistemul suport artist (35 de lei). Broadway & Legendary se află pe Bulevardul Mamaia, lângă pasarela din Satul de Vacanţă. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii