Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:30 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Diana Arvinte şi Double Six, în Broadway & Legendary din Constanţa

ro

20 Oct, 2014 19:18 2172 Marime text
Vineri, 24 octombrie, începând cu ora 21.30, Diana Arvinte şi Double Six vor susţine un concert de coveruri pop-rock în Broadway & Legendary din Constanţa. Preţul unui bilet este de 15 lei. Broadway  & Legendary se află pe B-dul Mamaia, lângă pasarela din Satul de Vacanţă.

Originară din Constanţa, Diana Arvinte are 24 de ani şi muzica este marea ei pasiune. În cadrul concursului Vocea României, la care a participat în anul 2003, Diana a interpretat piesa “American Woman”, varianta Lenny Kravitz. Loredana Groza a fost prima care s-a întors să o vadă pe Diana, fiind urmată de Horia Brenciu, care a declarat: “Aş fi regretat toată viaţa dacă nu mă întorceam!”. Diana Arvinte a făcut parte din echipa lui Horia Brenciu.

Double Six este o trupă de coveruri pop-rock, care s-a înfiinţat în anul 2006, având o activitate intensă în industria muzicală. Grupul a cântat în deschiderea unor spectacole mari, cu artişti de renume, precum Anda Adam, Spitalul de Urgenţă, Gheorghe Gheorghiu şi multi alţii. Din membrii trupei fac parte: Diana Arvinte (voce), Dan Burlacu (chitară solo), Gelu Oprea (chitară armonie), Sebastian Mitri (chitară bass), Laurenţiu Gancev (tobe) şi Ştefan Crăciun (tehnician sunet).                                              
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii